Valioliiga: Liverpool – Tottenham sunnuntaina 31.3.2019 kello 18:30

Tottenhamille ei pelaaminen Anfieldilla maistu, joten jatkuuko karmea voitottomien otteluiden putki myös sunnuntaina? Pool on vahva suosikki, mutta ilmaiseksi ei kolme pistettä tule. Mitä tulosvetoon ja kuka Poolin hyökkäyskolmikosta tekee maalin? Betsaa!
Valioliiga: Liverpool – Tottenham
Maaliskuu 31,2019
18:30

Valioliiga: Liverpool – Tottenham sunnuntain huippumatsi kello 18:30!

Liverpoolissa päätetään Valioliigan viikonloppu oikein komeasti kun vieraaksi saapuu Tottenham. Kertoimet ovat isosti kallellaan Liverpoolille, mutta onnistuessaan Spurs voi tästä kyllä ihan hyvin pisteet napata itselleen. Spursin viime aikojen peliesitys on kuitenkin ollut kehno, joten saako Pool tästä helpot kolme pistettä?

Liverpool oli kärjessä ennen viikonlopun otteluita, mutta Man Cityllä on luonnollisesti yksi ottelu vähemmän pelattuna. Joka tapauksessa tämä on todella tärkeä ottelu Liverpoolille, sillä ei ole ennen tätä ottelua kuin se seitsemän peliä aikaa napata mestaruus. Sehän ei ole enää omissa käsissä vaikka jouluna joukkue oli taas johdossa, nyt vaaditaan Cityltä kompurointia ja Liverpoolilta kaiken menemistä nappiin.

Kun tähän päälle on vielä sitten tulevat Mestarien liigan pelit, niin loppukausi näyttää vedonlyöjän kannalta oikein mielenkiintoiselta. Tässä ottelussa kertoimet ovat 1.60 – 4.20 – 5.60 Liverpoolille. Ovathan nuo tasuri ja vierasvoittokertoimet houkuttelevia!

Veikkaus: Liverpool nappaa pisteet – Tottenhamin voitosta liian kauan aikaa

Näillä avauskokoonpanoilla joukkueet pelasivat edellisissä matseissaan, todennäköisesti pientä viilausta on luvassa?

Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Lallana, Fabinho, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

Lloris – Rose, Verthongen, Sanchez, Walker-Peters – Eriksen, Dier, Sissoko – Alli – Kane, Moura

Maalintekijävetoon voi Liverpoolilta taas laittaa reilun kakkosen kertoimella koko hyökkäystrion, Sprusilta tietenkin kolme ylintä miestä sinne myös, miksei myös vaparispesialisti Cristian Erikssen myös.

Liverpoolin pienen kertoimen puolesta puhuu se, että Tottenham on täydet pinnat raapinut viimeksi Anfieldilta vuoden 2011 helmikuussa, sen jälkeen on pelattu 9 kohtaamista, joista saldona 5-4-0. Maaliero 10 viime kohtaamisen aikana on 17-10 Liverpoolin isännöidessä, joten 2-1 lukemat voisivat tässä olla ihan mahdolliset?

Liverpool ei ole kotonaan hävinnyt vielä peliäkään, Tottenham ei ole vieraissa pelannut vielä tasapeliä. Taitaa käydä niin että nollassa pysyvät nuo molemmat lukemat ja Liverpool hoitaa tavalla tai toisella pisteet tästä kotiin?

Joe Gomez on jo harjoittelemassa, mutta tuskin tässä ottelussa pelaa

Valioliiga: Liverpool – Tottenham - huippuottelu tarjolla!

Liverpool lähtee omaan kotiotteluunsa suurena suosikkina ja tämä on ehdottomasti kauden niitä otteluita joka pitää selvittää. Kolme pistettä Liverpooliin, siitä sitä kai on lähdettävä liikkeelle. Kaikki muu on isoa pettymystä mestaruutta tavoittelevalle joukkueelle.

Aseta vetosi