Liverpool - Watford 27.2.2019, Poolilla ei varaa menettää pisteitä

Liverpoolilla on pisteen etumatka Valioliigan kärjessä, kuukausi sitten eroa oli vielä seitsemän pistettä. Vetomarkkina on jo sitä mieltä, että Man City on suosikki mestariksi.
Liverpool - Watford
Helmikuu 27,2019
22:00

Valioliigan mestaruus on vielä Liverpoolin omissa käsissä. Se on nyt 27 ottelukierroksen jälkeen pisteen edellä Manchester Cityä. Ei Tottenhamkaan mahdottoman kaukana ole, jos kärkikaksikko sattuisi romahtamaan. Spurs on vain kuusi pistettä Liverpoolia jäljellä.

Kuukausi sitten Liverpool oli liigakärjessä seitsemän pisteen erolla. Poolilla olisi ollut viime kierroksilla hyvät mahdollisuudet ottaa tukevampi johto, mutta se on viidestä viime ottelussa jäänyt kolmesti tasapeliin.

Viime kierroksen maaliton tasuri hyväkuntoisen Manchester Unitedin Old Traffordilla oli ok tulos, mutta tasapelit West Hamin ja Leicesterin kanssa olivat ikäviä notkahduksia. Manchester City on Poolin tasureiden jälkeen noussut taas suosikiksi voittamaan Valioliiga. Vetomarkkinoilla Cityn mestaruuskerroin on nyt noin 1.55, kun Poolin on noin 2.60.

Kaksi viimeistä 0-0

Jurgen Kloppin Liverpoolia on viime aikoina hieman kritisoitu, kun se ei enää dominoi joka ottelua, Kritiikki on tietenkin typerää. Liverpool johtaa sarjaa, ja takaa-ajaja Man City on historiallisen kova joukkue.

Pool on ollut viime aikoina tasuriherkkä muutenkin. Se pelasi Mestareiden liigan pudotusottelun kotona Anfieldilla tasa 0-0 Bayern Munchenin kanssa. Kaksi perättäistä maalitonta tasapeliä kuulostaa vaisulta. Liverpool ei kummassakaan ottelussa ollut erityisen vaarallinen.

Liverpoolin peli on mennyt tukkoon juuri siinä kohdassa, kun se oli repinyt kaulan Man Cityyn. Liverpool ei ole voittanut liigamestaruutta sitten kevään 1990, ehkä paineet alkavat tuntua Anfieldilla.

Liverpoolilla on viikonloppuna edessä paikallisottelu Evertonin Goodison Parkilla. Vaikka Everton ei ole erityisen kova joukkue, niin Merseysiden derby on vaikea peli Liverpoolille.

Liverpool on ainoa joukkue Valioliigassa, jota ei olla vielä voitettu kotikentällä. Watford -matsin jälkeen Valioliigaa on vielä kymmenen ottelua jäljellä.

Firmino sivussa

Liverpool joutunee pelaamaan ilman Roberto Firminoa, joka loukkasi nilkkansa United -ottelussa. Klopp saattaa paikata Firminon joko Origilla tai Sturridgella, tai sitten hän vaihtaa koko ryhmitystään ja tuo keskikentälle yhden pelaajan lisää. Joe Gomez ja Dejan Lovren ovat sivussa Poolin joukkueesta.

Watford on pian tilanteessa, että sen kausi on käytännössä pelailtu. Se on nyt sarjassa sijalla kahdeksan, matkaa kuudentena olevaan Chelseaan on kymmenen pistettä ja putoamisrajan alla olevaan Southamptoniin 16 pistettä.

Watford on kyllä hyvässä iskussa. Se on voittanut kolme viimeistä otteluaan, ensin liigassa Evertonin 1-0, sitten cupissa vieraissa QPG:n samoilla lukemilla, ja sitten komeasti viime kierroksella Valioliigan vierasmatsissa Cardiffin 5-1. Ottelu oli ensimmäinen kerta sitten loppuvuoden 1986, kun Watford teki pääsarjassa viisi maalia yhdessä pelissä. Deulofeu teki maaleista kolme.

Watford on hävinnyt tämän vuoden puolella vain yhden ottelun, kun Spurs voitti sen Wembleyllä 2-1. Joukkue pelaa hyvin, ja varmasti vapautuneesti. Sarjapaikka on käytännössä jo varma, nyt ei ole kuin voitettavaa.

Jose Holebas on Watfordilta pelikiellossa. Uusia loukkaantumisia tai muita ongelmia joukkueella ei ole, joten Javi Garcia voi laittaa saman avauksen kuin mainiossa Cardiff -ottelussa.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Wijnaldum; Shaqiri, Keita, Mane; Salah

Watfordin mahdollinen avaus: Foster; Janmaat, Mariappa, Cathcart, Masina; Hughes, Doucoure, Capoue, Pereyra; Deulofeu, Deeney

 

Liverpoolin voittokerroin on alle 1.30, ja se on varmasti liian vähän. Watford on kunnossa. Watford +1.5 Unibetin kertoimella 2.08 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä