Valioliiga: Liverpool – Wolverhampton sunnuntaina 12.5.2019 kello 17:00

Valioliigan viimeinen kierros. Kaikki ottelut pelataan samaan aikaan, mitä ratkaisuja nähdään mestaruuden suhteen? Liverpoolin olisi voitettava Wolves jos se aikoo edes teoriassa taistella vielä mestaruudesta. Manchester Cityn pitäisi kompuroida Brightonia vastaan!
Valioliiga - veikkaus
Valioliiga: Liverpool – Wolverhampton
May 12,2019
17:00

Valioliiga: Liverpool – Wolverhampton, Pool jatkaa tappioitta kotona!

Tähän se sitten päättyy, Valioliiga 2018-2019. Jo kauan on ollut selvää että mestaruus on kahden kauppa. Liverpool ja Manchester City vielä ainakin näennäisesti taistelevat mestaruudesta, Citylle osui kauden viimeiseen peliin Brghton, Liverpoolille Wolverhampton. Jossittelu on aina kivaa, mutta Liverpoolilla oli joulun jälkeen kaikki mahdollisuudet pitää ratkaisut omissa käsissään, mutta heikko jakso tammikuussa pilasi sen mahdollisuudet mestaruuteen. Tai siltä se nyt ainakin näyttää, mutta Cityllä on vielä viimeinen ovikynnys (Brighton) ylitettävänä ja sen takia Liverpool lähtee voittamaan tätäkin ottelua.

Liverpool ei ole kotonaan hävinnyt Valioliigassa nyt 39:ään peliin, onko tämä se ottelu jossa se tappio tulee? Tämän kauden kotitilasto on ollut melkoisen timanttista, vain kaksi tasapeliä on rasitteena. Melkein unelmakausi ei riitä kuitenkaan Valioliigassa näillä tiedoilla mestaruuteen ja kun Mestarien Liigassa vastaan tulee Tottenham, ei punaiset ole vielä voittanut mitään. No, pian olemme viisaampia, iso kuukausi menossa Liverpoolille.

Mo Salah ja Bobby Firmino eivät pelanneet Barcelonaa vastaan, mutta Salah saattaa olla jo sunnuntaina pelikunnossa. Nähtäisiinkö jotain tämänkaltaista kentällä? Wolvesilla ei pahempia loukkaantumisia näillä tiedoilla ole.

Liverpool 4-3-3:
Alisson – Milner, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Fabinho, Henderson – Mane, Origi, Salah

Wolvesin 3-5-2:
Patricio – Boly, Coaty, Bennett – Jonny, Moutinho, Neves, Dendoncker, Doherty – Jota, Jimenez

Veikkaus: Liverpool voittoon mutta mestaruuteen se ei riitä

Ottelun pitkävetokertoimet lupailevat melkoisen mukavaa peliä Liverpoolille. 1.32 – 5.75 – 10.25 kertoimet eivät jätä kuin yhden voittajasuosikin, mutta tasoitusvedolla tästäkin pelistä saa ihan oivan pelikohteen. Wolverhampton on kuitenkin koko Valioliigan seitsemäntenä oleva joukkue, joten senkin puolesta kyseessä on aika kärkipään ottelu. Mahtava suoritus joka tapauksessa tämän kauden osalta Wolvesilta, kävi tässä pelissä mitä tahansa, jengi pysyy ison kuusikon jälkeen seitsemäntenä.

Voittaako Liverpool molemmat puoliajat? (Unibet 2.85) Vai voittaako Liverpool oltuaan tappiolla? 9.00 Unibetiltä kerroin tuolle. Liverpool ei ole tämän kauden otteluissa ollut kuin kolme kertaa tappiolla puoliajalla, Wolves on ollut 12 kertaa tappiolla kun 45 minuuttia on pelattu.

Wolvesin 1. puoliaika vieraissa on mennyt maalein 7-12, toinen puolisko 12-11, joten se on pelannut tehokkaammin toisella jaksolla.  Liverpoolin kotipelit ovat menneet aika murskaavasti 25-5 ja 28-5-, joten kotona on todellakin kulkenut ja mitä ilmeisimmin kulkee myös tässä pelissä. Mutta riittääkö se mestaruuteen? Tuskin.

Melkoinen täsmäkausi Valioliigan joukkueilta:

Wolves taistelee, mutta ei taida riittää?

Wolves haluaa päättää kautensa kunnialla, mutta nyt taitaa vastus olla liian kova? Kaudelta saldoksi 7. sija, upea saavutus! Saako Wolves maalia aikaiseksi? Betsaa!

Aseta vetosi