KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit ma 23.9.2019 - putki jatkuu?

Jokereiden synkkä syyskuu sai murheellista jatkoa Dinamo Minskia vastaan eikä tässä ottelussa ole kertoimien mukaan luvassa parannusta aiheeseen. Millä numeroilla Narrit häviää, vai häviääkö sittenkään?
KHL: Lokomotiv – Jokerit
Syyskuu 23,2019
19:30

KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit, Laurilla jo paha paikka

Jokereissa on täysi kriisi päällä, edellisen ottelun 5-0 tuloksen myötä itsetunto painui alas tuonelaan ja jengi vaeltaa aivan yössä. Jokainen matsi on kuitenkin mahdollisuus, miten mahtaa Jokerit tästä kuopasta ponnistaa ylös? Ja onko Lauri Marjamäen tie Jokereissa kohta jo kuljettu? Kaikki kuherruskuukaudet on nyt kulutettu loppuun ja Latella silmäpussit sen kuin kasvavat kun haetaan ratkaisua Jokereiden takalukkoon ja surkeaan puolustamiseen.

Ottelun perus pitkävetokertoimet ovat 2.10 – 4.30 – 3.00, joten Jokereilta ei odoteta voittoa tässä pelissä. Ei vaikka Jokerit voittikin täällä viimeksi 0-3, nyt tulosveto voisi olla samat lukemat toisinpäin? Valmentaako Late Marjamäki vielä lokakuussa Jokereita? Ei jos neljästä pelistä Lokomotiv, TsSKA Moskova, Avtomobilista ja Dynamo Moskova tulee neljä tappiota.

Tällä kokoonpanolla mentiin edellisessä pelissä, mitäs sieltä taikurinhatusta tähän kaivetaan? Pari jokerikorttia olisi tietty poikaa, mutta tällä pakalla pitää mennä. Monella pelaajalla olisi kyllä nyt tsempin paikka, ei auta MM-Mörkö tai muutkaan hypetykset tässä kohtaa.

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 9 Ahti Oksanen

48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)

26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant

42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv

77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Unibetin kertoimet: Voittaja KHL 2020 - 2021

Veikkaus: Kotijoukkue taitaa viedä tämänkin?

Lokomotivilta maalilla lienee Alexander Lazushin, jolle koppi on tarttunut mainiosti, päästettyjen maalien keskiarvo on 1.83 ja torjuntaprosentti 93.6%. Näillä statseilla ollaan valovuosi Jokeri-vahtien tilastoja, se on selvä.

Puolustuksesta löytyy tuttuja nimiä kuten Jakub Nakladal ja Staffan Kronwall. Roman Savchenko ja Nakladal kannattaa laittaa maalintekijävetoon, viivalta lähtee ahkerasti vetoja pelissä kuin pelissä. Hyökkäyspäässä Anton Lander, Pavel Kudryavtsev ja Ty Rattie pitävät taatusti Jokerit-puolustuksen kiireisenä, miten kiireisenä?

KHL Livestream ilmaiseksi!

Tiesithän että voit katsoa KHL-kiekkoa täysin ilmaiseksi esimerkiksi Nordicbetin livestream -lähetyksen kautta. Suomessa tv-oikeudet ovat Viasat / Viaplay -yhtiöllä, joten suomiselostuksella setit löytyy sieltä! Käy katsomassa myös mitä livevedonlyönnin kohteita on tarjolla.

Joko on pohjakosketus otettu vai vieläkö mennään syvemmälle? Ehkä.

Jokerit kriisissä - kotijoukkue vie pelin?

Kertoimet eivät hyvää lupaa Jokereille ja melkoisia poppakonsteja pitäisi tehdä että Jokerit tästä pinnat nappaisi. Lokomotivin yli kahden kerroin on kiva pelattava, tuskin Jokereiden peliin on viikonlopun aikana parannusta tullut?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä