Liiga: Lukko – Kärpät torstaina 14.2. kello 18:30

Häviääkö Kärpät tällä kaudella enää peliäkään? Ei välttämättä, mutta tässä yksi niistä peleistä joissa tuo vahinko voi runkosarjassa tapahtua. Kärpät dominoi liigaa ja tässä pelissä kertoimet ovat edelleen joukkueelle. Jatkuuko Jokisen parin pinnan pelitahti ja onnistuuko Ville Leskinen taas? Nappaa ilmaisvetoja Liigaan ja betsaa!
Liiga: Lukko - Kärpät
Helmikuu 14,2019
18:30

Liiga: Lukko – Kärpät, vierailla avaimet voittoon!

Raumalla nähdään Liigassa tavallaan kärkipään kamppailu kun Liigan nelosena oleva Lukko saa vastaansa Liigan ykkösen eli Kärpät. Sarjataulukossa joukkueet ovat suhteellisen lähekkäin, mutta piste-eroa on valovuosi jos toinenkin. Kärppien huima ylivoima on korostunut tällä kaudella ja eipä tuo Jussi Jokisen tulo joukkueeseen ole ainakaan jengiä heikentänyt. Voikohan jossain lyödä vetoa siitä häviääkö Kärpät tällä kaudella peliäkään? Nyt jos koskaan tuntuu että Kärpät on ihan väärässä sarjassa, sen verran ylivoimainen on oululaisjoukkue juuri nyt.

 Nappaa Optibet Riskitön veto tähän peliin tästä!

 Ottelun pitkävetokertoimet paljastavat miten iso suosikki Kärpät on tähänkin peliin. Usean vedonlyöntisivuston kertoimet ovat luokkaa 3.40 – 4.20 – 1.96, joten Kärppien voitolla saa mukavasti melkein tuplattua oman panoksen. Eihän mikään peli ole ratkennut ennen kuin se on pelattu, mutta Kärppien juna näyttää puksuttavan nyt niin rautaisella otteella eteenpäin että ei tätä pysäytä mikään.

Jussi Jokinen – pari tehopistettä taas tänään?

Lukon kotipelaaminen tällä kaudella on sakannut, siitäkin huolimatta että joukkue on hienosti sarjan nelonen! Tilastoissa joukkue löytyy kotipelien osalta kuitenkin vasta sijalta 9., vieraspelit ovat sujuneet siis paljon paremmin. Lukko otti hienon voiton tämän kauden lentojoukkue Pelicansista tiistaina kotona, mutta Kärpät on astetta tai paria parempi jengi, se nähdään tässä pelissä.

Kärpiltä pistevetoon ja maalintekijävetoon taitaa olla jokaiseen peliin Ville Leskinen pakkolaitto, 47 peliä ja 46 pistettä. Ottelussa Tapparaa vastaan tuli jo maali numero 24, taitaa tuo 30 maalia mennä puhki tällä kaudella. Aleksi Heponiemi, Mika Pyörälä… siinä Oskar Osalan ja Jani Hakanpään lisäksi nimiä maalintekijävetoon. Ja toki parin pisteen keskiarvolla oleva Jussi Jokinen on sinne myös laitettava, mitäs tässä pelissä? 0+2, 1+1 vai 2+0?

Aikaisemmat Lukko – Kärpät ottelut viime aikoina ovat olleet niukkamaalisia, mutta kääntyneet Kärpille. Tulosvetoa lähdetäänkin haarukoimaan tällä kertaa 0,1,2 – 2,3,4 lukemin. Jätetään nyt Lukolle tuo tasapelin mahdollisuus sinne kytemään.

Lukko taistelee - mutta mihin se riittää?

Lukko pelasi hienon pelin ja värikkään pelin Pelicansia vastaan. Minkälaista tunnetta on luvassa torstaina jos tiistaina jo meinasi Äijänsuo revetä liitoksistaan? Tsekkaa vedonlyöntikohteet peliin, seuraa ottelua livestream palvelun kautta ja heitä betsit kehiin livevedonlyönnissä!

Aseta vetosi