Liiga: Lukko - TPS 18:30 la 29.12.2018

Lukon joulukuu on ollut lähes täydellinen - miten menee kuun viimeinen peli? Tepsiltä puuttuu ukkoa ja kun kertoimetkin ovat sitä mieltä että Lukko tämän ottelun voittaa, niin eikai sinne kupongille muuta kannata pistää? Monellako maalilla voitto tulee?
Liiga: Lukko - TPS
Joulukuu 28,2018
18:30

Liiga: Lukko – TPS – kumpi ottelussa on lukossa?

Lauantaisessa Länsirannikon taistossa Lukko saa vieraaksi TPS:n. Lukko on pelannut mainiosti 10 viimeistä peliään, tahrana ei ole kuin yksi tappio. Tosin sekin tuli tämän pelin vastustaja TPS:lle. Joulukuu on Lukolta mennyt mainiosti ennen perjantain pelejä ja sarjasijoituskin on viides. Tämä siitä huolimatta, että Lukkoa on koetellut pahat loukkaantumiset ja puolustus on näyttänyt välillä A-junnujen pakkiosastolta muutamalla liigapelaajalla vahvistettuna.

Lukon kotiottelut eivät tällä kaudella ole menneet ihan sinne piippuun ja putkeen, 16 kotiottelusta se on voittanut 8+1. Tappioita on tullut 5+2. Maaliero kotipeleissä on 51-43.  TPS:llä on tähän vastakarvaan heittää oikein mainio vierassaldo, 17 peliä 9+2 voitot ja 4+2 tappiot. Maaliero on mainiosti 9 maalia plussan puolella. Viimeisen kuuden pelin kuntopuntarin perusteella Lukko on koko sarjan ykkönen ennen perjantain pelejä. TPS on kärkikahinoissa, neljäntenä.

Lukko – TPS, kärkinimiä maalintekijävetoon

Lukolla on riveissään neljä pelaajaa, joilla pistesaldo on yli 20 pistettä. Justin Danforth 10+17, Arttu Ilomäki 11+15, Janne Keränen 9+14 ja Brandon DeFazio 11+11 ovat pelaajat joita kannattaa laittaa maalintekijävetoon ja pistevetoon tässä ottelussa TPS:ää vastaan.  TPS:llä on viisi pelaajaa jotka ovat ylittäneet tuon 20 pinnan rajan: Ilari Filppula 10+19, Zach Budish 12+13, Oula Palve 11+13, Ilkka Heikkinen 11+13 ja Kaapo Kakko 9+11. Näistä Filppula on Liigan sivujen mukaan loukkaantuneena, Kaapo Kakko on nuorten mukana U20 MM-kisoissa.

Viimeiset 10 Raumalla pelattua Liigapeliä ovat menneet melkoisen tasaisissa merkeissä, voitot ovat Lukolle 6-4. Näistä otteluista tosin kolme on ratkottu jatkoilla ja kaikki ne ovat menneet Lukon laariin. Viimeisin kohtaaminen Raumalla on tämän kuun alusta, tuolloin Lukko vei pisteet suvereenisti 5-2. Onko nyt Tepsin revanssin paikka, vai jatkaako Lukko siitä mihin jäi? Pienet betsit voisi laittaa tähän jälkimmäiselle betsille, Lukko haluaa nimenomaan TPS:n voittaa ja näillä tuloksilla se taitaa olla se todennäköisin vaihtoehto.

Lukon mies koki kovia Sport -ottelussa

Kuntopuntarin ykkönen hoitaa homman?

Lukon lento on viime aikoina ihmetyttänyt, jatkuuko lento myös ensi vuoden puolelle? Nyt on hyvä päättää tämä kalenterivuosi voitolla TPS:stä?

Aseta vetosi