Lyö vetoa mikä kananmuna kuorituu ensimmäisenä – kohteet ja kertoimet!

Minkä munan kuori räsähtää ensimmäisenä? Mistä kurkistaa toisena tipu? Katso kertoimet eri #MunaLive vetoihin ja lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla!
Munavedonlyönti – kohteet ja kertoimet!
huhtikuu 30,2020
23:59

Coolbet – Vedonlyöntikohteiden innovaattori 

Elämme tällä hetkellä kummallisia aikoja kaikilla yhteiskunnan eri osa-alueilla, ”kiitos” maailmanlaajuisen koronaviruspandemian. Yksi omaa paikkaansa poikkeusaikojen keskellä hakeva bisnes on tietenkin vedonlyönti. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Coolbet ovat laittaneet innovatiiviset päänsä yhteen ja tuoneet vedonlyöntimarkkinoilla kevään aikana paljon erilaista mielenkiintoista pelattava kuten kohteet sekä kertoimet osakepörssiin ja Suomen viralliseen albumilistaan. Nyt tämä jääkarhumaskotista tunnettu sivusto on kuitenkin laittanut astetta kovemmat panokset piippuun.

The Hatch 2020 –  #MunaLive 2020, Vedonlyönti kuorituvista kananmunista!

Miltä kuulostaisi 24/7 kestävä live lähetys, jossa tuijotetaan munia? No joku saattoi ajatella Big Brotheria mutta ei nyt ei kyse isoveljen talosta. Coolbet on lyönyt kaikki vedonlyöjät ällikällä tarjoamalla kohteen, jota on (lähes) mahdoton ohittaa. Sivusto nimittäin tarjoaa vedonlyönti mahdollisuuden kuoriutuvien kanamunien parissa! Vedonlyönnin tueksi sivustolla pyörii jatkuva live stream jossa kuvataan 30 kanamunaa lämpiössä. Sinulla on nyt mahdollisuus veikata peräti seitsemän eri vedonlyöntikohteen parissa näiden munien kohtaloa! Tämä on ehdottomasti viiden tähden ⭐⭐⭐⭐⭐ kohde!  

#MunaLive vedonlyöntikohteet ja kertoimet

✔️ Munat on jaoteltu kolmeen ryhmään 1-10, 11-20, 21-30. Ensimmäisessä kohteessa voit veikata mistä ryhmästä kuoriutuu ensimmäinen muna. Kaikille ryhmille tarjotaan maltillinen 2.90 kerroin.

✔️ Toisessa kohteessa on täysin 50/50 tilanne ja siinä veikataan, että onko 1. kuoriutuvan munan numerointi parillinen vai pariton. Tässä kerroin 1.95 molemmille vaihtoehdoille.

✔️ Panokset kovenevat seuraavassa kahdessa kategoriassa, jossa poimitaan yhden munan numero ja veikataan että nappaako muna podium paikan eli on TOP 3:ssa. Tässä tarjotaan kasvavan trendin mukaisesti kerrointa 9.00. Jos juuri sinun betsaamasi muna sijoittuu kuoriutuvien munien TOP 2:seen niin tällöin saat panoksen takaisin 14.00 kertaisesti.

✔️ Graalin maljana on tietenkin voittajaveikkaus. Jos tunnet munat kuin omat taskusi ja harjaantunut silmäsi näkee mikä muna on räjähtämäisillään niin voit lyödä oman munasi puolesta vetoa, että kuoriutuuko se ensimmäisenä, toisena vai kolmantena? Kaikille veikkauksille on tarjolla 28.00 kerroin.

 ➡️ Siirry Coolbetille >>

➡️ Veikkaa oikea muna 30 vaihtoehdon joukosta

➡️ Jännitä Live Streamin parissa

➡️ Putsaa pöytä!

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

#MunaLive 2020

Tämä vedonlyöntikohde on samaan aikaan todella naurettava sekä nerokas. Kyllähän tässä pieni hupiveto tekee mieli asettaa ja laittaa live stream seurantaan. Minkä munan sitä veikkaat kuorituvan ensimmäisten joukossa? Lyö vetoa!

Aseta vetosi