Lyon - Manchester City 27.11.2018, Citylle riittää piste jatkopaikkaan

City hävisi UCL-avauksensa Lyonille omalla Etihad -stadionillaan. Seuraavat kolme lohko-ottelua se voitti. Nyt tasuri varmistaisi pudotuspelit.
Lyon - Manchester City
Marraskuu 27,2018
22:00

Manchester City tarvitsee vain yhden pisteen varmistaakseen paikkansa pudotuskierroksille. City aloitti Mestareiden liigan häviämällä kotonaan Lyonille 1-2. Tämän jälkeen se onkin sitten voittanut loput kolme otteluaan. Viimeksi City voitti Shaktar Donetskin Manchesterissa 6-0.

Lyon on lohkokakkonen kolme pistettä Hoffenheimia edellä.

Lyon on pelannut Mestareiden liigassa City -voiton jälkeen kolme tasapeliä. Kotitasuri Shaktar Donetskia vastaan voi jäädä siksi epäonnistumiseksi, joka maksaa joukkueelle jatkopaikan. Toisaalta piste Donetskilta oli hyvä saavutus Lyonille, sillä se oli ottelussa jo 0-2 -tappiolla.

Hoffenheimia vastaan Lyon on pelannut kaksi suurinumeroista tasuria, Saksassa 3-3 ja Ranskanssa 2-2. Näistä otteluita kumpikin oli Lyonille paha epäonnistuminen, Hoffenheim tasoitti kummallakin kerralla yliajalla.

Lyon voisi hyvinkin olla jo nyt varmistanut jatkopaikkansa, ja olla vaikka lohkokärki, mutta nyt sen on pakko saada jonkinlainen tulos aikaiseksi Ukrainan reissulta.

Lyon on kaiken kaikkiaan hyvässä kunnossa. Se on viimeksi hävinnyt lokakuun alkupuolella, jolloin PSG pieksi sen Pariisissa 5-0. Viime viikonloppuna Lyon voitti kotonaan St Etiennen 1-0. Voitto piti Lyonin Ranskan liigan kakkosena.

Lyonille hyvin tärkeä joukkueen kapteeni Fekir on kertonut olevansa pelikunnossa, vaikka hänet otettiin St Etienne -ottelussa puoliajalla syrjään kolhun vuoksi.

Lyon on ilmeisesti muuten terveessä kunnossa. Ex-ManU Memphis Depay pelaa hyvää kautta. Hän on tehnyt viisi maalia seitsemässä ottelussa.

Manchester City on kahdeksan voiton putkessa. Lokakuun alussa se pelasi Liverpoolin kanssa maalittoman tasapelin, ja tämän jälkeen City on sitten alkanut piestä vastustajia olan takaa. Viime viikkoina se on voittanut muun muassa Burnleyn 5-0, Southamptonin 6-1 ja West Hamin 4-0.

Shaktar Donetskin voittaminen 6-0 Etihadilla marraskuun alussa oli Cityn kaikkien aikojen suurin voitto euro-otteluissa.

City ei ole matkaotteluissaan Euroopassa ollut aivan yhtä dominoiva kuin kotonaan. Viimeisistä viidestä se on hävinnyt kaksi.

Cityn pitkäaikaisloukkaantuneet ovat Kevin De Bruyne, Claudio Bravo sekä Benjamin Mendy. Bernardo Silva oli sivussa Hammers -ottelusta pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta tänään hän saattaa olla avauksessa. John Stones huilasi myös West Ham -pelissä, ja hänkin lienee tänään avauksessa.

City on peliruuhkassa. Sillä on kymmenen ottelun pelattavana ennen vuoden vaihdetta, joten rotaatiota saattaa tulla. Guardiolalla on kuitenkin sen verran laaja ja tasokas ryhmä kasassa, että muutaman avainpelaajan huilivuoro ei juurikaan joukkueen tasoon vaikuta.

Lyonin mahdollinen avaus: Lopes; Denayer, Marcelo, Morel; Rafael, Ndombele, Aouar, Mendy; Fekir; Depay, Dembele

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Delph; Foden, Fernandinho, Bernardo; Mahrez, Jesus, Sane

 

Manchester Cityn voittokerroin ottelussa on vain noin 1.40. Se on liian vähän, vaikka kyseessä onkin itse Man City. Peliin voisi laittaa varovaisen vedon Lyonille tasoituksen kanssa. Unibetin kerroin 1.80 vedolle Lyon +1.5 kelpaa kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä