Viihde: Maajussille Morsian Vedonlyönti! Syksy 2020

Jo vuodesta 2006 MTV3 -kanavalla esitetty Maajussille Morsian on vihdoin rantautunut myös vedonlyönnin kohteeksi. Tai toki se on voinut olla jossain jo aikaisemmin, mutta nyt se on ainakin rantautunut Betssonille. Farmer Wants a Wife eli Maajussille morsian on tositv-ohjelma, jossa miehet tai naiset yrittävät löytää elämänsä rakkauden useiden heille vastanneiden ihmisten joukosta.
Maajussille Morsian Valinnat
huhtikuu 01,2020
12:00

Maajussille Morsian vedonlyönti ja kertoimet

Pitää nyt myöntää että montaakaan jaksoa ei ole tämän vinkin tekijällä vyöllä, mutta kyllähän jotain tästäkin TV-formaatista pitää tietää jos se vedonlyönnin kohteena on. Mia Halosen, Miia Nuutilan ja Vappu Pimiän (ohjelman juontajia) naamat ovat kyllä tulleet tutuiksi lähes raivostumiseen saakka MTV3 kanavan mainostamisen myötä ja kyllähän sitä ensimmäistä kautta jopa 1,5 miljoonaa katsojaa katsoi per jakso. Eikö sieltä telkkarista tullut mitään muuta vuonna 2006? Ilmeisesti ei.

Joka tapauksessa vedonlyönnin kohteena on nyt kaksi asiaa. Kuka selviytyy ohjelman jatkokuvauksiin ja Kuka saa eniten kirjeitä. Kohteet sulkeutuvat Betssonilla tämän tiedon mukaan 1.4. kello 10.00, joten tuohon asti on kaikilla tämän ohjelman faneilla ja ystävillä aikaa betsata.

Tässähän he ovat!

Betsson vedonlyöntikohde ja kertoimet: Selvitytyy ohjelman jatkokuvauksiin voittaja: Lyö näistä vetoa Betssonilla.

 • Jouni – kerroin 1.10
 • Aleksi – 1.15
 • Miia – 1.30
 • Heikki – 1.75
 • Pia – 1.75
 • Juha-Matti – 1.90
 • Johannes – 2.25
 • Heidi – 3.00

Näistä siis neljä ”parasta” valitaan jonkun kriteerin (eniten kirjeitä yksi niistä) mukaan. Tässä kohtaa suosittelemme kysymään mielipidettä ohjelmaa seuraavalta, kertoimet kertovat että tuo Jouni taitaa olla aika selvä jatkoomenijä? Jos ei ole vielä pelitiliä Betssonille ja haluaisit lyödä vetoa Maajusseista niin… psst…

Betsson vedonlyöntikohde ja kertoimet: Eniten kirjeitä voittaja:

Voisiko tässä nyt sitten tuon edellisen kohteen logiikalla olettaa että Jouni niitä kirjeitä saa eniten? Kenelle sinä kirjoittaisit kirjeen? 🙂 Lyö näistä vetoa Betssonilla.

 • Jouni – 3.00
 • Aleksi – 3.50
 • Heikki – 5.00
 • Miia – 5.00
 • Juha-Matti – 10.00
 • Johannes – 10.00
 • Heidi – 18.00
 • Pia – 18.00

Maajussien esittelyjakso nähtiin maanantaina 16.3. ja nyt ovat kirjeitä ja viestejä alkanut oletettavasti sinkoleimaan tuleville jusseille ja jaanoille. Itse kausihan tulee sitten televisiosta ulos syksyllä 2020. Kyseessä on jo siis 13. kausi tätä mainiota TV-sarjaa.

Mukana on kolme naista ja viisi miestä ja ikähaarukka on 22-52 vuotta. Yhteistä heille kaikille on että he ovat enemmän tai vähemmän tosissaan valmiina kohtaamaan elämänsä rakkauden.

Katso MTV3-kanavan Maajussille Morsian -sivuilta videoesittelyt ja jos nyt oikein liekehtii joku niin hyppää samasta linkistä kirjoittamaan Jussille tai Jaanalle kirje. Maikkari ohjeistaa tähän tapaan:

”Kirjoita omin sanoin kirje sille maajussille, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.

Täytä alla oleva sähköinen lomake huolella! Voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja lähettää sen alla olevaan osoitteeseen, tai voit kirjoittaa tuttuun tapaan käsin ja liittää mukaan valokuvasi. Kuvan lisäksi muista kirjata kirjeeseen tarkat yhteystietosi, harrastuksesi, ammattisi ja ne asiat, joita itse pidät tärkeinä. Muistathan myös merkitä selvästi, kenelle maajusseista kirje on osoitettu.”

Maajussille Morsian -vedonlyöntikohteet ja kertoimet löytyvät Betsson Vedonlyönti – TV-tapahtumat – Maajussille Morsian kohdasta. Käy katsomassa ja lyö TV-formaatista vetoa!

Faneilta jo ensimmäiset esittelyvideot…

Maajussille Morsian - vedonlyönti ja kertoimet

Nyt on tarjolla todellinen asiantuntijaveto - kuka pääsee kahdeksasta Maajussista neljän parhaan joukkoon ja itse TV-ohjelmaan? Entä kenelle postimies Pate kiikuttaa eniten kirjeitä? Lyö nyt vetoa näistä ja nappaa voitot Maajussille Morsian TV-formaatin kautta!

Aseta vetosi