Africa Cup of Nations: Madagasgar – DR Kongo sunnuntaina 7.7.2019 kello 19:00

Madagasgar jysäytti melkoisen pommin nappaamalla lohkovoiton, tuleeko tästä toinen jysäri ja Kongo kaatuu? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa oikeasta vaihtoehdosta!
Africa Cup of Nations: Madagasgar – DR Kongo
Heinäkuu 07,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Kongo pistää Madagasgarin ojennukseen?

MADAGASGAR – DR KONGO – LIVELÄHETYS SU 7.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

African Cupin pudotuspelit jatkuvat myös sunnuntaina ja tässäpä melkoinen herkkupala ainakin kaikille vedonlyöjille. Maailmantähtiä pursuavat Madagasgar ja Kongon Demokraattinen Tasavalta kohtaavat ensimmäisen kierroksen pudotuspelistä ja yksi tästäkin pelistä menee jatkoon.

Vastustajaksi tämän ottelun voittaja tulee saamaan Ghana – Tunisia -pelin voittajan ja voittaja on tulessa taas 11.7. kello 22:00 alkaen. Mutta kumpi tuossa ottelussa nähdään, se on vielä täysin hämärän peitossa. Madagasgar voitti lähes sensaatiomaisesti oman lohkonsa ja nappasi huiman 2-0 voiton Nigeriasta viimeisessä ottelussa, oliko tuossa Nigerialla jo käsijarru päällä vai mitä mahtoi tapahtua?

Pitkävetokertoimet tässä matsissa ovat melkoisen tasaiset, 3.30 – 3.00 – 2.35, joten DR Kongo on lievä ennakkosuosikki. Todennäköisesti ottelussa nähdään maali jo varsinaisella peliajalla, sillä yli 0.5 maalin kerroin on 1.11. Alle 0.5 eli 0-0 tasapeli tietäisi hurjaa 7.00 kerrointa.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Madagasgarille turnauksen ensimmäinen tappio?

Madagasgar ei ole tässä turnauksessa kuitenkaan hävinnyt peliäkään ja se on päästänyt vain yhdessä matsissa maaleja. 2-2 Guinean kanssa päättynyt peli tiivisti joukkueen puolustusta, sen jälkeen kaatui Burundi 1-0 ja Nigeria siis 2-0. Tuossahan näkyy jonkinmoinen nousukunto?

DR Kongo selvisi jatkoon vaivoin, se hävisi kaksi ensimmäistä peliä 0-2 lukemin Ugandalle ja Egyptille. 4-0 voitto Zimbabwesta viimeisessä pelissä toi sille kuitenkin jatkopaikan ja nythän kaikki on auki.

Madagasgar otti riemukkaan voiton Nigeriasta lohkon viimeisessä pelissä. Tuskin tätä avausta kannattaa isosti lähteä muuttelemaan?

Madagasgar 4-3-3

Adrien – Matanire, Razakanantenaina, Fontaine, Mombris – Ilaimaharitra, Abel, Amada – Andria, Anrdiatsima, Nomenjanahary

DR Kongo otti Zimbabwesta 4-0 voiton ja lähetti myrskyvaroituksen vastustajille tällä avauksella. Vapise Madagasgar!

DR Kongo 4-4-2

Matampi – Issama, Muzinga, Tisserand, Mbemba, Moke – Akolo, Maghoma, Mulumbu, – Bajambu, Bolingi

Tasainen ottelu tiedossa ja DR Kongo on lievä ennakkosuosikki. Mitä peli on puoliajalla ja mitä se mahtaa olla 90 minuutin jälkeen? Käy katsomassa kaikki vetokohteet ja lyö vetoa ottelusta! Jännittävää sunnuntai-iltaa legendaarisen Madagasgar – DR Kongo pelin parissa!

Madagasgar on oikea valtio, ei pelkkä elokuva!

Voiko Madagsgarin hullu tarina vielä jatkua?

DR Kongo on tässä pelissä suosikki, mutta niin on olleet muutkin joukkueet suosikkeja Madagasgaria vastaan, kysykää vaikkapa Nigerialta. DR Kongo todennäköisesti pelin vie, mutta ei Madagasgar tästä voittoa ilmaiseksi anna. Ei peli ehkä se kaikkein legendaarisin tule olemaan, mutta vedonlyönti ja kertoimet löytyvät tähänkin peliin!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä