Africa Cup of Nations: Madagasgar - Tunisia torstaina 11.7.2019 kello 22:00

Tunaroiko Tunisia välieräpaikan Madagasgaria vastaan? Tunisia on erikoistunut tässä turnauksessa tasureihin, sellaistako on tilauksessa myös tässä pelissä? Katso vedonlyöntikohteet ja betsaa!
Africa Cup of Nations: Madagasgar - Tunisia
Heinäkuu 11,2019
22:00

Africa Cup of Nations: Madagasgar – Tunisia, vieläkö Madagasgarin kupla kestää?

Madagasgar – Tunisia to 11.7. KLO 22.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Viimeisessä puolivälierässä kohtaavat Madagasgar ja Tunisia. Ihan kaikki asiantuntijat eivät tätä kaksikkoa näin korkealle ole arvioissaan laittaneet, mutta kisat nyt on muutenkin menneet yllätysten värittämänä, joten ei kai tässä enää mikään yllätä.

Unibet TV ja LeoVegas Sportin livestream tarjoavat tämänkin ottelun ilmaiseksi kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien iloksi ja onneksi, joten ei muuta kuin jännäämään miten Madagasgar ja Tunisia tästä välieräpaikasta taistelevat. Unibetin tilastot eivät näytä joukkueiden väliltä vastakkaisia otteluita, molemmilla on puikoissa tällä hetkellä ranskalainen valmentaja. Madagasgaria valmentaa Nicolas Dupuis, Tunisialla Alain Giresse.

Madagasgarin satu sen kuin vain jatkuu, alkusarjassa se pelasi ensin Guineaa vastaan 2-2 tasurin, voitti Burundin 1-0 ja Nigerian 2-0 ja pelasi sitten DR Kongon kanssa tasan ensimmäisessä pudotuspelissä ja vei sitten pelin lopulta rankkareilla.

Tasapeli-Tunisia menee rankkareille asti?

Rankkareilla ratkesi myös Tunisian jatkopaikka kun se hoiteli Ghanan alta pois. Sitä ennen alkusarjassa se pelasi ensin Angolaa vastaan 1-1 tasapelin, Malia vastaan tuli myös 1-1 tasuri, samoin kuin Mauritaniaa vastaan 0-0. Onhan tässäkin pelissä sitten se tasapelin mahdollisuus vedonlyönnin osalta, mutta vain yksi menee jatkoon.

Pitkävetokertoimet 6.00 – 3.40 – 1.67 kertovat siitä että Tunisia on ottelun suosikki. Madagasgar on ollut kuitenkin se, joka on tässä turnauksessa ehkä yllättänyt vedonlyöjiä ottelusta toiseen eniten. Kannattaa ainakin harkita sitä tasapelikerrointa 3.40 lapulle, eihän sitä koskaan tiedä miten kauan tässä menee ennen kuin tuhkimo löytää lasikenkänsä tai vankkurit muuttuu kurpitsaksi.

Tässä joukkueiden avauskokoonpanot edellisissä peleissä. Pientä hienosäätöä voi ranskalaisvalmentajilta olla perinteiseen tapaan taas tulossa, mutta näistä nyt ainakin rungot löytyy.

Madagasgar 4-1-3-2

Adrien – Fontaine, Razakanantenaina, Mombris, Matanire – Raveloson, Nomenjanahary, Amada – Andria, Andriatsima

Tunisia 4-3-3

Hassen – Haddadi, Bronn, Meriah, Kechrida – Chaalali, Sassi, Skhiri – Khenissi, Badri, Msakni

Madagasgarin pelaajien nimet toimisivat hyvin jopa salasanoina? Voi selostaja-reppanoita…

Tunisialla paineet, Madagasgarilla ei mitään hävittävää!

Madagasgar on laittanut asiantuntijoiden arviot romukoppaan jo alkusarjasta lähtien. Ei kukaan varmasti uskonut että jengi pelaa näissä peleissä, paikasta neljän parhaan joukkoon? Tuleeko nyt kuitenkin se seinä jo vastaan?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja