Africa Cup of Nations: Mali – Norsunluurannikko maanantaina 8.7.2019 kello 19:00

Mali taistelee tosissaan jatkopaikasta Norsunluurannikkoa vastaan, mutta karahtaako Malin jolla rantaan? Tai siis rannikkoon tässä pelissä? Katso kertoimet ja lyö vetoa - muista livestream!
Africa Cup of Nations: Mali – Norsunluurannikko
Heinäkuu 08,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Mali taipuu?

MALI – NORSUNLUURANNIKKO MA 8.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Africa Cup of Nations neljännesvälierissä pelataan viimeiset ottelut maanantaina. Ensimmäisessä pelissä kohtaavat Mali ja Norsunluurannikko ja kertoimien mukaan Norsunluurannikko on suosikki. Kertoimet 3.55 – 3.00 – 2.25 antavat ennakkosuosikin viitan Norsunluurannikolle, mutta tässä ottelussa on Malillakin mahdollisuudet. Montako maalia tehdään koko ottelussa?

Maalintekijöitä joukkueissa riittää, Moussa Marega (Unibet 3.55), Adama Niane (3.80), Abdolay Diaby (4.00) ja Kalifa Coulibaly (3.80) ovat Malin syömähampaat, Norsunluurannikolla Nicolas Pepe (3.20), Wilfried Bony (3.30) ja Jonathan Kodija (3.50) ovat pienimmillä kertoimilla varustetut. Valioliigassa pelaava Wilfried Zaha (3.75) on myös laskettava tähän joukkoon.

Historiatilastoissa Mali on ollut ottavana osapuolena, mutta jokainen voi miettiä mikä merkitys näillä tilastoilla tähän peliin on. Taikauskollakin taitaa olla enemmän merkitystä? Mali pisti matalaksi ensin alkusarjassa Mauritanian 4-1, sen jälkeen pelasi Tunisian kanssa 1-1 tasapelin ja viimeisessä pelissä Angola kaatui lukemin 1-0.

Norsunluurannikko voitti ensimmäisessä pelissään Etelä-Afrikan 1-0, sen jälkeen tuli tappio yhdelle mestarisuosikille eli Marokolle 1-0 ja viimeisessä pelissä kaatui sitten Namibia 4-1.

Zaha ja Bony ratkovat pelin Norsunluurannikolle?

Tällä kokoonpanolla Mali lähti viimeisimpään otteluun, tässä varmasti ainakin runko tähänkin otteluun?

Mali 4-3-3

Diarra – Sacko, Haidara, Wague, Kiki – Coulibaly, Hairara, Noss – Traore, Doumbia, Coulibaly

Norsunluurannikko haki 1-4 voiton Namibiasta viimeisessä lohkopelissä ja siinä ottelussa avauskokoonpano oli seuraava:

Norsunluurannikko 4-2-3-1

Gbohouo – Bagayoko, Traore, Gbamin, Coulibaly – Die, Kessie, Kanon – Zaha, Gradel, Bony

Kertoimet ovat melko lailla tasan, vain sen verran ne ovat kallellaan Norsunluurannikolle että suosikki on tiedossa. Mutta mennäänkö pitkän kaavan mukaan eli jatkoajan ja rankkareiden kautta vai lyhyemmän kaavan kautta? Katso kaikki kohteet African Nations Cupiin ja lyö vetoa maanantai-illan pelistä!

Norsunluurannikon Wilfred Zaha siirtohuhujen keskellä!

Norsunluurannikko suosikkina neljännesvälierään

Malin voitto olisi pienimuotoinen yllätys, mutta niitähän tässä on turnauksen aikana nähty muutenkin. Jalkapallo on joskus ihmeellistä, joskus perushuttua. Kumpaa tulee tässä pelissä vastaan?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja