Malmö - Chelsea 14.2.2019, vieläkö Chelsea rämpii?

Chelsea on hävinnyt kaksi viimeistä vierasotteluaan yhteismaalein 0-10. Miten käy nyt, kun vastassa on pikkuinen Malmö, joka on vielä talvitauon jäljiltä ruosteessa?
Malmö - Chelsea
Helmikuu 14,2019
22:00

Lontoon Chelsea on nyt kriisijoukkue. Se otti Bournemouthin kentällä neniin 0-4 ja viimeksi Manchester Cityn Etihadilla tuli toinen kunnon rökäletappio lukemin 0-6. Joko Chelsea välttyy suurinumeroiselta vierashäviöltä, kun vastassa on Eurooppa-liigassa ruotsalainen Malmö. Jos Chelsea häviää taas, niin eiköhän manageri Maurizio Sarri sitten voisi jo pakata kassinsa.

Malmö ei ole pelannut kunnon ottelua kahteen kuukauteen, jolloin sillä oli viimeiset Eurooppa-liigan alkulohkon pelit. Se aloitti valmistautumisen uuteen kauteen ja euro-otteluihin tammikuun puolen välin jälkeen treenimatsilla Malmön IFK:ta vastaan. Nyt sillä on alla neljä harjoituspeliä, joista viimeinen oli viime viikolla Kiovan Dynamoa vastaan. Tämä päättyi maalittomana.

Malmön jatkopaikka oli jo jonkinlainen yllätys. Belgialainen Genk voitti alkulohkon, jossa Malmö oli kakkonen. Besiktar jäi kolmoseksi ja Sarsborg jumboksi. Malmön jatkopaika ratkesi lohko viimeisesä ottelussa, jossa ruotsalaisjoukkue otti Turkin Besiktasin vieraskentällä yllätysvoiton 1-0.

Kesällä raha vaihtaa omistajaa!

Malmö on tasurijoukkue

Jos Malmö nyt pudottaisi Chelsean, niin se tekisi ruotsalaista futishistoriaa. Koskaan aikaisemmin ei ruotsalainen joukkue ole ollut mukana Eurooppa-liigan 16 parhaan joukossa.

Malmö oli alkulohkossa tasapelien joukkue. Sen saldo kuudessa matsissa oli 2-3-1. Kotikentällään se ensin voitti Besiktasin 2-0 ja pelasi sitten muiden kanssa tasan. Malmö ei ole hävinnyt kotonaan kahdeksaan viime euro-otteluun, tosin kuusi näistä on jäänyt tasuriksi.

Malmö teki alkulohkossa seitsemän maalia, ja ehkä joukkueesta ja se fysiikasta kertoo jotain se, että jokainen maali tuli toisella puoliajalla.

Malmö on ptkän tauon jälkeen luonnollisesti melko terveenä. Guillermo Molins on sivussa ja Lewickin sekä Brorssonin pelaaminen on epävarmaa, muut ovat iskussa.

Kakkosketjulla Malmön kaatoon?

Maurizio Sarri on jo sanonut, että hän ei ole enää varma kuinka hänen työpaikalleen käy. Chelsealla on kolme ottelua seuraavan kymmenen päivän aikana. Tässä pätkässä Sarri voi pelastaa itsensä tai sitten kaikki menee palasiksi. Helmikuun lopulla Chelsea kohtaa jälleen Manchester Cityn, ja nyt Liigacupin finaalissa Wembleyllä. Jos siinä pelissä tulee nöyryytys, niin sitte kyllä jo Chelsea hakee uutta manageria. Nöyryytys Malmössäkin voisi olla viimeinen niitti.

Ensi viikon maanantaina Chelsea kohtaa Manchester Unitedin FA Cupin neljännesfinaaleissa, ja sekin on Sarrille vaaranpaikka.

Sarrilla on ollut tapana Eurooppa-liigassa antaa peliaikaa kakkosketjulle, ja kyllähän kakkosmiestenkin pitäisi hoitaa heikompi Malmön joukkue. Callum Hudson-Odoi on yksi nuorukainen, joka saanee tänään paikan avauksesta, samaten Loftus-Cheek ja Ampadu saattavat tulla aloitukseen. Cahill ja Christensen korvannevat Luizin ja Rudigerin toppareina. David Luiz varsinkin on viime kierroksilla ollut kehno, mies saattaa taas olla lujaa menossa kakkosvitjaan. Olivier Giroud lienee Chelsean kärki Malmössä.

Malmön mahdollinen avaus: Dahlin; Nielsen, Bengtsson, Safari; Vindheim, Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks; Rosenborg, Antonsson

Chelsean mahdollinen avaus: Caballero; Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson; Kovacic, Ampadu, Loftus-Cheek; Hudson-Odoi, Giroud, Willian

 

Chelsea on kaikesta huolimatta selvä suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 8.50 – 4.90 – 1.38. Nämä lienevät kohdallaan, eikä niihin ole tarvetta kajota. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.25, ja se kyllä kelpaa mainiosti. Malmö on takuulla ruosteessa, Chelsea on kehno ja stadionilla on Pohjolan talvi.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä