CHL: Malmö - TPS klo 19:30 Perjantaina 31.8.2018

TPS:n treenipelit eivät ole menneet ihan putkeen ja tuuttiin, mutta nythän ne tosipelit vasta alkavat. Millä panostuksella TPS lähtee otteluun ja mitä panoksia vedonlyöjä laittaa omalle kupongille? Kertoimet kutakuinkin tasan, haetaanko voittaja jatkoilta?
CHL tausta musta 2018 2019
CHL: Malmö - TPS
Elokuu 31,2018
19:30

CHL: Malmo – TPS klo 19:30 Perjantaina 31.8.2018

TPS aloittaa Euroopan valloituksensa Malmöstä, jossa se joutuu heti altavastaajan asemaan. Näin ainakin kertoimien mukaan ja pitkävetokertoimet tähän matsiin kertovat että Malmö on lievä ennakkosuosikki. Nordicbet antaa kertoimet 2.37 – 4.25 – 2.50 tähän matsiin, joten aika tasan ovat tämän aloitusmatsin puntit. Kummallakaan ei harjoitusmatsit ole menneet ihan putkeen, mutta nythän ne tosipelit vasta alkavat. Ja kansallisten liigojen alkuun on kuitenkin vielä se parisen viikkoa aikaa, joten täydessä iskussa ei varmasti kumpikaan tule tässä ottelussa olemaan. Nähdäänkö siis pistejakoa? Se vähän kutittelisi tuossa kertoimissa.

Malmön kenties tunnetuin pelaaja suomalaisille on tanskalainen Nichlas Hardt, joka pelasi muutaman kauden ajan Helsingin Jokereissa. Muuten rosterissa ei mitään megatähtiä pelaile, mutta Malmö ei taatusti tule olemaan helppo vastus kotiareenallaan.

Malmön kotiareenalla muuten järjestettiin paikkojen koeistunta-iltama torstaina, onkohan Suomessa koskaan järjestetty vastaavaa tapahtumaa? Malmö järjesti avoimien ovien päivän torstaina, toivottavasti ovat ovet jääneet auki myös maalinsuulla TPS:lle… siitäkö hauskaa vinkkiä tulosvetoon?

Matsia pääsee seuraamaan ilmaiseksi livestreamin avulla. Malmö – TPS livestream on saatavilla ainakin Unibet TV:n kautta, joka on monelle jo todella tuttu väline seurata eri urheilulajeja. Samalla voi näppärästi lyödä vetoa ottelusta livenä ja viettää mukavaa perjantai-iltaa jääkiekon parissa.

Tulosvetoon pieniä lukemia? Vai sittenkin isoja?

Nordicbetin tulosvedossa kertoimet lupailevat vähintään 10.00 kertoimia tulosvetoon, pienimmillään kertoimet ovat 2-2 tuloksessa. 1-1 tulos palauttaisi rahat kertoimella 13.50 ja 3-3 tulos 15.50. Malmön voitto 2-1 (15.50), 3-1 (17.50) ja 3-2 (16.50). TPS:n voitto 1-2 (16.50), 1-3 (18.50) ja 2-3 817.50).

TPS leirissä odotetaan varmasti paljon tähtipelaajilta Korpikoski, Filppula, Budish… maaleja saa toki tehdä moni muukin. Moni on epäillyt TPS:n maalivahtiosastoa tällä kaudella, nouseeko esimerkiksi norjalainen Haukeland TPS:n ykkösmaalivahdiksi vai onko Rasmus Tirronen sementoinut sen jo itselleen?

TPS:n uusi kapteenisto. Ja kyllä, on Kapteeni Kalliota ikävä jo nyt.

TPS:n ryöstöretki länteen?

Malmö on niukka ennakkosuosikki, mutta TPS:llä on hyvät mahdollisuudet kairata tästä sarjataulukkoon jopa täydet pinnat. Miten se sen tekee, onkin eri asia. Katso missä kunnossa joukkueet ovat ennen kansallisten liigojen alkua. Höntsää vai kilpikonnaa?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt