Nicaragua Liga Primera: Managua FC – Real Esteli su 10.5.2020 kello 04:00

Viimeistä viedään! Nicaraguan Liga Primera kokee kliimaksin lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä kun Managua saa vieraaksi Estelin. Ensimmäisessä pelissä 1-1 tasuri ja vieraiden tasoitus tuomarivirheen jälkeen. Päädytäänkö tässä samoihin lukemiin? Kenties?
Nicaragua Liga Primera: Managua FC – Real Esteli
May 10,2020
04:00

Nicaragua Liga Primera: Managua FC – Esteli su 10.5.2020 kello 04:00

Estadio Olimpico del IND Managua
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 1.93 – 3.35 – 3.70
TV & Livestream: bet365

Vaikka ottelun kertoimet ovatkin isosti kallellaan kotijoukkueelle, vieraille pitää antaa mahdollisuus. Estelin kotikentällä vieraat eli tässä tapauksessa Managua tasoitti pelin 1-1 lukemiin selvän käsivirheen takia. Miten paljon tästä jäi Estelin hampaankoloon ja miten se on saanut kanavoitua ”energian” tämän pelin voittoon. Urheiluromantikkona tämän pelin voisi suoda päättyvät 1-1 tasapeliin, jolloin varsinainen ratkaisu tapahtuisi vasta jatkoajalla tai peräti rankkareilla. Tasapelikerroin 3.35 on melkein liian hyvä jotta sen voisi unohtaa.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐ Molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin 2.07

⭐⭐ Maalien määrä yli 1.5 kerroin 1.43

⭐⭐⭐ Ottelu päättyy tasapeliin 3.35

Historiatilastot näiden joukkueiden väliltä kertovat ehkä hieman yllättävää kieltä, sillä joukkueet ovat kohdanneet 64 kertaa ja Managua FC on voittanut näistä vain 11 kappaletta. Peräti 18 kertaa on pelattu tasan ja 35 kertaa Real Esteli on poistunut kentältä voittajana.

10 edellistä kohtaamista ovat menneet tilastoin 2-4-4 Managua ensin mainittuna ja maalierolla 9-13. Tämäkin tilasto tukisi tuota 1-1 tasapeliä. Kaksi viimeisintä kohtaamista ovat päättyneet juuri 1-1 lukemiin, joten ei kahta ilman kolmatta?

Ottelu tulee melkoisen kettumaiseen aikaan näin ihan normaalia päivärytmiä noudattavalle, mutta jos 04:00 satut olemaan vaikkapa UFC 249 tapahtuman takia hereillä, niin heitäppä muutama betsi kehiin myös Nicaraguan jalkapallosarjan päätösotteluun. Luonnollisesti matsia voi myös betsata livenä, joten kannattaa tsekata näiden vetojen tarjonta.

Kyllähän me paikan päällä olisimme jos tänne saisi matkustaa. Valitettavasti lento peruuntui.

Managua vai Esteli?

Ensimmäinen matsi päättyi siis finaaleissa 1-1 lukemiin ja näistä lukemista ei varmasti olla kaukana nytkään. Vierasjengi hallitsee historiatilastoja, mutta kotijengillä on kova putki päällä kotona. Mikä ratkaisee? Jatkoaika? Rankut? Lyö vedot kehiin ja jännitä!

Aseta vetosi