Valioliiga: Manchester City - Arsenal 17.6.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

Keskiviikon jälkimmäisessä Valioliigan ottelussa kohtaavat Manchester City ja Arsenal. Hallitseva mestari City joutuu luovuttamaan tittelinsä Liverpoolille, mutta toisaalta selkeästi sarjan toiseksi paras joukkue Citizens on kaikesta huolimatta ollut. Arsenalin romahtaminen jopa mestarikandidaatista keskikastin ryhmäksi on ollut nopea ja raju.
Manchester City - Arsenal
Kesäkuu 17,2020
22:00

Valioliiga 16.6.2020 klo 12.15 : Manchester City – Arsenal

Etihad Stadium, Manchester, Englanti

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.37 – 5.65 – 8.50


Pep Guardiolan loppukauden pelastusoperaatio  

Valioliigan voittopokaali on koronatauon vuoksi pysynyt Etihadilla pari kuukautta odotettua pidempään. Mestarista ei toki ollut epäilystä enää pitkään aikaan ennen taukoakaan. Nyt Pep Guardiolan tärkein tehtävä loppukauden osalta on virittää Citizens sellaiseen iskuun, että takana väijyvät Chelsea ja varsinkin Leicester pysyvät takana.

Huippukerroin 20 Arsenalin voitolle Valioliigassa Manchester Cityä vastaan. OTA TÄSTÄ!

Arsenalilla olisi periaatteessa saumat taistella vielä paikasta jopa Mestarien liigassa. Mikel Artetan tulo Gunnersin peräsimeen piristi hieman otteita, mutta nyt Guardiolan entinen apuri on tiukassa paikassa. Arsenal on hävinnyt kuusi edellistä otteluaan Citya vastaan, eikä tuolle putkelle taida tulla loppua tälläkään kertaa. Surkeasta alkukaudesta Gunners on kuitenkin petrannut valtavasti.

Kotijuhlat Etihadilla?

Ei City tällä kaudella ihan viime sesongin kaltainen pysäyttämätön kone ole ollut, mutta kyllähän se kotonaan jokaiseen matsiin suosikkina lähtee. Niin myös keskiviikkona Arsenalia vastaan.

Aymeric Laporten loukkaantuminen oli yllättävän kova isku Cityn alakerralle ja juuri puolustus onkin pettänyt kotijoukkueen moneen otteeseen. Kevin De Bruynen, Sergio Agüeron ja kumppaneiden tähdittämä hyökkäyskalusto on puolestaan ollut edelleen ilmiömäinen. City on tehnyt sarjassa 68 maalia, jopa kaksi enemmän kuin ylivoimaiseen mestaruuteen rullaava Liverpool.

Cityn puolustuksella oli ennen taukoa tapana romahdella säännöllisesti muutamaan kertaan per ottelu. Tämä avannee keskiviikkona myös Arsenalille huippuluokan tekopaikkoja, palaa Laporte sitten pelaavaan kokoonpanoon tai ei.

Artetan aikana Gunnersin murtautuminen ja ylipäänsä hyökkäyspelaaminen on ollut selvästi aiempaa monipuolisempaa ja mielikuvituksellisempaa. Gunners on jäänyt ainoastaan kerran Artetan manageriaikana ilman tehtyä maalia.

Man Cityn mahdollinen avaus:

Ederson, Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko, Doyle, De Bruyne, Silva, Nmecha, Sterling, Aguero

Arsenalin mahdollinen avaus:

Leno, Mari, Luiz, Saka, Bellerin, Nelson, Ceballos, Xhaka, Ozil, Lacazette, Aubameyang

Molemmat osuvat mutta City kerran enemmän?

Molempien joukkueiden parhaat avut löytyvät hyökkäyspäästä. Cityn voittoa Arsenal tuskin pystyy estämään, mutta kyllä Gunners hyvät saumat ainakin maalintekoon omaa. Kotivoitto ja molempien joukkueiden maali saa Unibetilla hienon kertoimen 2.40.

Aseta vetosi