Valioliiga: Manchester City – Arsenal sunnuntaina 3.2.2019 klo 18:30

Valioliigan tämän viikonlopun kärkipään vääntö, jossa vastakkain mestarisuosikki Manchester City ja haastaja Arsenal. Cityn shokkitappio koituu Arsenalin tappioksi, sillä Pep Guardiola on taatusti herätellyt jengin pelaamaan. Miten käy pelissä?
Valioliiga: Manchester City – Arsenal
Helmikuu 03,2019
18:30

Valioliiga: Manchester City – Arsenal, kotijoukkueen ryhtiliikkeen paikka?

Valioliigaviikonlopun yksi mielenkiintoisimmista peleistä on tässä. Manchester City saa vastaansa Arsenalin. City kompasteli todella yllättäen Newcastlen vieraana viikkopelissä, onkohan tuosta otettu taas opiksi? Pep Guardiola on todennäköisesti huutanut nuppi punaisena monella eri kielellä pelin jälkeen pukukopissa ja ryhti tulee olemaan ihan erilainen tässä pelissä. Ehkä.

Arsenal haluaa Cityn päänahan ihan tosissaan, mutta ei Cityn kenttä ole ollut mikään pisteautomaatti, edellisestä voitostakin on neljä vuotta aikaa. Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän peliin:

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Mendy, Laporte, Stones, Walker – Bryune, Fernandinho, Silva – Sterling, Jesus, Mahrez

Arsenal (4-3-1-2)

Leno – Kolasinac, Monreal, Mustafi, Maitland-Niles – Guendouzi, Xhaka, Torreira – Ramsey – Aubameyang, Lacazette

City – Arsenal, kertoimet lupailevat maalijuhlaa

Arsenalin vieraspelit, joita on 11 kappaletta ennen tätä peliä, ovat menneet vähän niin ja näin. 4-3-4 tilastot ja 22-22 maaliero kertoo keskiarvosta sen verran että 2-2 olisi tähän peliin sen mukainen tulosveto. Ei mikään mahdoton ajatus tämäkään, mutta jos neljä maalia tähän peliin pitää laittaa, niin 3-1 voisi olla ennemminkin se oikea tulos.

City on ollut tämän kauden Valioliigan paras kotijengi, Arsenalin saldo ei riitä vieraissa edes top kutoseen. City on viime kauden pistesaldoa perässä nyt 9 pistettä, jos mestaruus kiinnostaa, tuota tilastoa tulee parantaa vielä 14 pelin aikana jotka sillä on jäljellä. City on ilman kotitasuria 12 ottelussa, olisiko tässä tulossa sellainen?

City on myös 8 pelin putkessa jossa sen peleissä on tehty yli 2.5 maalia, se voisi olla hyvä setti myös tähän matsiin. City on myös tehnyt nyt 12 kotipelissä vähintään 12 maalia, siinä myös yksi putki joka voi jatkua tässä sunnuntain pelissä. Arsenal on 11 pelin putkessa vieraspeleissä joissa se on päästänyt vähintään yhden maalin. Tästä yksi sulka tuohon tilastohattuun? Arsenal ei myöskään ole viidessä perättäisessä vieraspelissä voittanut… katkeaako tuo putki?

Ilmassa on Manchester Cityn juhlan tuoksua… Eiköhän tappio Newcastlelle herättänyt?

Montako Agüero tekee?

Sergio Agüero on ennenkin rynnännyt apuun kun Cityllä ei maalinteko ole kulkenut. Newcastle-pelin jälkeen maalijyvä löytynee kivasti taas Arsenalia vastaan, tekihän Sergio myös Newcastlea vastaan maalin. Käy poimimassa herkkukertoimet Agüeron maalille ja lyö vetoa!

Aseta vetosi