Manchester City - Bournemouth 1.12.2018, joskus City päästää maalin kotonaan

Manchesterin siniset ovat vakuuttavassa iskussa. Valioliigassa sillä on kotikentältä pelkkiä voittoja, mutta silloin tällöin se antaa vastustajankin tehdä maalin.
Manchester City - Bournemouth
Joulukuu 01,2018
17:00

Manchester City jäi viikolla Mestareiden liigassa ranskalaisen Lyonin vieraana 2-2 tasapeliin. City ei juurikaan ole tällä kaudella hävinnyt, ja nytkin Lyonia vastaan se tuli kahdesti tappiolta tasoihin. Tasuri riitti ottelussa Citylle, yhdellä pisteellä se varmisti paikkansa Mestareiden liigan jatkopeleihin.

City on Valioliigassa kärjessä kaksi pistettä Liverpoolia edellä. Liverpool pelaa vasta sunnuntaina, joten Bournemouthia vastaan City voi repiä eron viiteen pisteeseen.

Joulukuun on Englannissa kärkijoukkueille vuoden raskain kuukausi. City pelaa kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua ennen ensi vuotta. Kuukauden kovin ottelu sillä on puolentoista viikon päästä, kun se matkaa Chelsean Stamford Bridgelle. Tämän ottelun Pep Guardiola on varmasti ympäröinyt kalenteristaan. Heti vuoden vaihteen jälkeen City isännöi Liverpoolia, ja sen kohdalla taas on ympyrä Guardiolan kirjoissa. Näihin kahteen peliin joukkue pitäisi saada mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Viimeisissä 14 ottelussaan City on voittanut 12 ja pelannut kaksi tasan. Se on tehnyt tämän putken aikana 44 maalia ja pitänyt oman maalin puhtaana kymmenen kertaa.

Cityn ryhmä on niin vahva, että vaikka avainpelaajia on sairastuvalla, niin uusia miehiä nousee ottamaan vastuun. Kevin De Bruyne on ollut suurimman osan kautta sivussa, mutta nuoret ja nopeat Sterling sekä Sane ovat nousseet esille ja ratkaisseet otteluita.

Manchester Cityn viimeisin Valioliigan ottelu oli vieraspeli West Hamia vastaan. Ottelu päättyi Citylle 4-0, mutta lukemat eivät kerro koko kuvaa pelistä. Hammers mokasi useammankin maalipaikan, joten aivan helpolla City ei nollapeliä pelannut.

Bournemouth on vaarallisempi hyökäyspäässä kuin Hammers, se on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia enemmän.

Guardiola saattaa laittaa ottelussa rotaatiohyrrän pyörimään. Edessä on sen verran raju kuukausi, että kaikki avainpelaajat eivät voi pelata jokaisia matsia. Bernardo Silva on ollut kaksi viimeistä ottelua sivussa saatuaan Portugalin paidassa maaottelutauon aikana kolhun. Nyt B Silva voisi olla avauksessa. Gabriel Jesus oli kotona Lyonin matkan aikana lievän nivusvamman vuoksi, mutta tänä viikonloppuna hän voisi olla ainakin penkillä.

Bournemouth on alamaissa. Kausi alkoi hyvin, mutta nyt sillä on kolmen tappion putki. Neniin tuli ManU:a, Newcastlea ja Arsenalia vastaan, jokainen ottelu päättyi 1-2. Huonosta jaksosta huolimatta Bournemouth on sijalla kahdeksan, eikä kuutospaikan Everton ole kuin kahden pisteen päässä.

Vaikka Bournemouth ei ole saanut pisteitä viime viikkoina, niin ei se huonosti ole pelannut. Tuuri vain ei ole ollut puolella. Arsenalia vastaankin se oli epäonnekas. Ensin sen tekemän maali hylättiin väärin paitsiona, ja perään Lerma laittoi pallon omaan maaliin.

Bournemouthilla on tulossa kova kuukausi. Seuraavien viikkojen aikana se kohtaa muun muassa vielä Liverpoolin, Spursin ja ManU:n.

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Ederson; Danilo, Stones, Otamendi, Zinchenko; Fernandinho, Delph; Bernardo, D.Silva, Sane; Aguero

Bournemouthin mahdollinen avaus: Begovic; Francis, S.Cook, Ake, Ming; Cook, Gosling; Brooks, King, Fraser; Wilson

 

Tuskin kukaan muuta odottaa kuin Cityn voittoa. Unibetilla kotijoukkueen voittokerroin on 1.12, eikä niin pieniä lukuja voi pelata. Unibet antaa kertoimen 2.10 sille, että kumpikin joukkue tekee maalin. Eli käytännössä sille, että Bournemouthkin osuu. City on pelannut nyt liigassa seitsemän kotiottelua, ja niistä neljässä vastustajakin on osunut maaliin. Newcastle teki Etihadilla maalin, samoin Huddersfield ja Southampton, ja Bournemouth on näitä kolmea parempi. ManU:kin teki City vieraana yhden osuman, eikä se ole tällä kaudella häävi joukkue. Hyvä veto matsiin on both teams to score, Unibetin kertoimella 2.10.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä