Manchester City - Burton 9.1.2019, kuinka monta City tekee?

Viikonloppuna Manchester CIty teki seitsemän maalia Rotherhamin verkkoon FA Cupissa. Burton on vielä yhtä sarjaporrasta alempana, eikä City semifinaalia vähättele.
Manchester City - Burton
tammikuu 09,2019
21:45

Manchester City voitti viikonloppuna FA Cupissa Championshipin Rotherhamin kotikentällään Etihadilla 7-0. Mites nyt käy, kun vastassa on vielä sarjaporrasta alempana League Onessa pelaava Burton?

Manchester City hävisi joulun kummallakin puolella Valioliigassa heikommanpuoleisille joukkueille. Ensin Crystal Palace oli Etihadilla parempi 3-2, ja sitten seuraavassa ottelussa Leicesterin kentällä City hävisi 1-2. Noin viikon takainen 2-1 -voitto Liverpoolista nosti Cityn taas Valioliigan kärkipaikan tuntumaan. City on edelleen mukana jahtaamassa neljän pokaalin kautta.

Tiukka otteluohjelma tietänee sitä, että ennalta hyvin paljon heikompaa Burtonia vastaan manageri Pep Guardiola varmasti antaa rasitetuille avainpelaajille huilivuoron. Kyllä Cityn pitää voittaa kotonaan Burton helposti, vaikka sitten kolmosketjullaan.

Rotherham -ottelussa Guardiola laittoi kentälle useammankin tähtipelaajansa Sterlingistä Gabriel Jesukseen ja Stonesista Walkeriin. Cityn managerilla kyllä on mistä rotaatiopelaajiaan valita. Esimerkiksi erinomainen Kevin De Bruyne oli Rotherhamia vastaan avauksessa ja pelasi 67 minuuttia. De Bruyne on ollut paljon sivussa tällä kaudella, ja nyt hän on taas hakemassa terävintä kuntoaan parin matsin poissaolon jälkeen.

Raheem Sterling ja Leroy Sane ovat olleet Cityn hyökkäyksen tähdet belgi De Bruynen oltua sairastuvalla, mutta De Bruyne tuo joukkueeseen jotain aivan uutta. De Bruyne saattaisi Burtoniakin vastaan olla kentällä ainakin jossain välissä. Guardiola varmaan mielellään antaa hänelle arvokkaita peliminuutteja.

Liigacup on varmasti Cityn ja Guardiolan arvoasteikossa se kaikkein viimeinen, mutta finaali on vain yhden kierroksen päässä. Eiköhän Guardiola melko vahvan nipun kentälle laita. Muutoksiakin lienee tulossa. Muric saattaisi tulla maaliin Edersonin tilalle. Rotherham -ottelussa Laporte, Fernandinho ja B Silva istuivat koko pelin penkillä, ja he voisivat nyt olla avauksessa. Joka tapauksessa on varmaa, että Cityn ryhmä on monta astetta Burtonin joukkuetta parempi.

Burton on League Onessa sijalla yhdeksän. Sillä on neljän tappiottoman ottelun putki. Viime keväänä joukkue putosi Championshipistä, ja seura varmaan olisi odottanut, että joukkue hakee heti nousua takaisin. Nyt eroa karsintapaikkaan on jo kymmenen pistettä. Loistava Liigacup on jonkinlainen valopilkku muuten vaisussa kaudessa.

Burton aloitti kauden todella kehnosti. Viidestä ensimmäisestä League One -ottelusta se hävisi neljä. Viime ottelussaan Burton voitti vieraissa Rochdalen 4-0.

Burton on tullut Liigacupin semifinaaleihin voittamalla viimeksi Middlesbroughin ja sitä ennen jäjestyksessä Nottingham, Burnley, Aston Villa ja Shrewsbury.

Burton ei ole kohdannut Manchester Cityä hyvin pitkään aikaan, mutta Manchester Unitedin kanssa se pelasi FA Cupissa maalittoman tasapelin vuonna 2006.

Manchester Cityn mahdollinen avaus:
Muric; Danilo, Kompany, Laporte, Delph; Fernandinho, De Bruyne; Bernardo Silva, Foden, Mahrez; Aguero

Burtonin mahdollinen avaus:
Collins; Brayford, Buxton, Turner, Hutchinson; Fraser, Quinn, Allen, Myers-Harness, Akins; Boyce

 

Kuinka monta Manchester City tekee? Burton luultavimmin jää nollille, kaksikin kutia Cityn maalia kohti olisi kelpo iltapuhde. Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.06 – 16.00 – 41.00, ja eipä noihin ole mitään lisättävää. Yli 4.5 maalia saa kertoimeksi 2.40, ja yli 5.5 maalia sitten jo 4.00. Yli 5.5 maalia tuntuu paremmalta vedolta, ei Citylle olisi kummoinenkaan juttu tehdä kuusi heikon Burtonin verkkoon.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä