Valioliiga: Manchester City - Chelsea sunnuntaina 10.2.2019 klo 18:00

Valioliiga huippumatsi sunnuntaina! Kumpi nappaa pinnat kotiin tästä pelistä, City on suosikki, mutta Gonzalo Higuainin tiimiinsä värvännyt Chelsea laittaa isännät koville.
Valioliiga: Manchester City - Chelsea
Helmikuu 10,2019
18:00

Valioliiga: Manchester City – Chelsea, onko vierailla palaa?

Kahden Valioliigajättiläisen kohtaaminen. Manchester City lähtee kertoimien mukaan tähän suuren suurena ennakkosuosikkina ja syykin on selvä.  Chelsean kolme viimeistä peliä vieraissa ovat päättyneet nollapeliin ja tappioon. Ensin tuli Englannin liigacupissa tukkaan Tottenhamilta 1-0, sen jälkeen Arsenal oli parempi lukemin 2-0 ja siitä seuraava vieraspeli päättyi Bournemouthin teurastukseen 4-0. Tuolla kaavalla City pesisi Chelsean 8-0 mutta tuskin ihan sellaista on luvassa.

Cityllä Mestarien liigan peli ei ole vielä ensi viikolla, joten sen ei tarvitse tässä säästellä vielä mitään, vaan kaikki mahdolliset parhaat pelaajat laitetaan varmasti kentälle. Pep Guardiola vastaan Maurizio Sarri, pelistä tulee varmasti erittäin mielenkiintoinen vääntö.

Manchester City - Chelsea Valioliiga Veikkaus 10.2.2019

Veikkaus Man City – Chelsea pelin kokoonpanoista

Tässä on varmasi molempien joukkueiden runko tähän otteluun, muutoksia toki saatetaan nähdä tässäkin tapauksessa.

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Laporte, Otamendi, Fernandinho, Walker – Silva, Gündogan, Bryune – Sterling, Agüero, Silva

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Christensen, Azpilicueta – Barkley, Jorginho, Kante – Hazard, Higuiain, Willian

Viikonloppuna Sergio Agüero oli kammovireessä tehden kolme maalia. Kauaksi eivät jääneet myöskään Hazard – Higuain kaksikko, joka teki kumpikin kaksi maalia. Oletusarvo tässä pelissä on Agüeron maalin kannalla, toki Chelsea kaksikkokin voi onnistua, mutta viime aikaiset tehottomuudet vieraspeleissä hiertävät varmasti säärisuojaa.

Matsiin on taas valtava määrä erilaista vedonlyöntiä ja kerrointa tarjolla, onhan kyseessä jälleen Valioliiga ja sen yksi isoimmista peleistä tällä kaudella. Voit betsata pre-match kohteista tai sitten lyödä vetoa livenä.

Ei City ole luovuttanut mestaruustaistelua, päinvastoin!

City on suosikki, mutta ei Chelseaa pidä aliarvioida

Manchester Cityn yksi vaikeimmista kotiotteluista tällä kaudella. Ei peli Chelseallekaan ole helppo ja pisteet kelpaisivat molemmille. Kumpi ne nappaa tässä viikonlopun huikeimmassa Valioliigapeli? Veikkaus on että tasainen matsi, joka kuitenkin on kääntymässä kotijoukkueelle.

Aseta vetosi