Valioliiga: Manchester City - Chelsea, taasko City kompuroi?

Cityllä alkaa olemaan kohta paineita menestyksestä. Valioliigassa joukkue on valahtanut jo sijalle 4. ja Pep Guardiolaa viedään takaisin Saksaan valmentamaan. Hajoaako pakka tässä pelissä Chelseaa vastaan?
Valioliiga: Manchester City - Chelsea
Marraskuu 23,2019
19:30

Valioliiga: Manchester City – Chelsea, vieraat hakee isoa päänahkaa!

Lauantain iltapelinä Valioliigassa nähdään melkoinen herkkupala. Liverpoolille pystyyn hävinnyt Manchester City on haavansa nuollut ja lähtee jahtaamaan Chelsealta kolmea pistettä. Chelsea on pelannut todella väkevästi viime aikoina ja tuskin luovuttaa pisteitä ihan hevillä tai rokillakaan.

Ottelun perus pitkävetokertoimet paljastavat ottelun suursuosikin. Se on Manchester City, sillä monet vedonlyöntisivustot ovat laittaneet tähän otteluun kertoimet 1.45 – 5.40 – 8.00.  Chelsean kerroin on kyllä todella kova, kun otetaan huomioon että City on sentään tällä kaudella kuudessa kotipelissään jo kerran vaipunut tasapeliin ja yhden ottelun jo hävinnytkin.

888 sivustolta buustattua kerrointa tähän peliin – nouda ja nauti!

Toki edellinen kohtaaminen päättyi 6-0 Citylle ja sitä edellinen 1-0. Ja City on vihainen Liverpool-tappiosta, mutta silläkin on seuraavalla viikolla tärkeä Mestarien Liigan peli. Mitkä pelurit Pep Guardiola kentälle juoksuttaa? Tällä mentiin Liverpool-peliin ja jälki oli pelkkää suttua.

Manchester City (4-2-3-1)

Bravo – Angelino, Fernandinho, Stone, Walker – Gundogan, Rodri – Sterling, De Bruyne, Silva – Agüero

Manchester City – Chelsea tilastot

Veikkaus: Chelsea ei päästä Cityä helpolla

Chelsea voitti omassa ottelussaan Crystal Palacen viime viikonloppuna 2-0 ja tuossa ottelussa kokoonpano oli tällä mallilla:

Chelsea (4-2-3-1)

Kepa – Emerson, Tomori, Zouma, James – Kovacic, Kante – Pulicic, Mount, Willian – Abraham

Chelsea ei ole 10 viimeisen Valioliigapelin aikana hävinnyt kuin kerran, Liverpoolin vieraillessa syyskuun lopussa Chelsean kotikentällä. Sen jälkeen Chelsea on ottanut Valioliigassa kuusi peräkkäistä voittoa, seitsemäs ei ole mikään mahdottomuus. Manchester City on tällä kaudella hävinnyt Norwichille ja Wolverhamptonille sekä Liverpoolille 10 viime Valioliigamatsin aikana.

Maalintekijävetoon on tietenkin hieman haastavaa heittää täsmätippejä kun ei vielä tiedä avauskokoonpanoa, mutta varmoja hevosia tässä voisi olla tietty kotijoukkueelta viisikko Agüero 1.84, Jesus 1.96, Sterling 2.10, ja molemmat Silvat, Bernardon kerroin 3.20 ja Davidin kerroin 4.20. Hyvässä lykyssä kukaan ei ole aloituksessa…

Vierailta tietenkin kiinni ainakin Tammy Abraham, joka on noussut Chelsean johtotähdeksi, kerroin 3.20. Pulicic on ollut mainio viime peleissä, kerroin 5.40. Willian sieltä vielä kylkeen, 5.60 kertoimella.

Cityllä menee lujaa kentän ulkopuolella, ainakin verrattuna paikallisvastustaja Unitediin.

Tasainen matsi luvassa, vai onko sittenkään?

Tässä matsissa voi nyt käydä ihan miten tahansa. Kummalla on ensi viikon Mestarien Liigan pelit jo liikaa mielessä? Pelataanko sopuisa tasuri? Hakeeko Chelsea tästä kovan päänahan? Mitä kupongille? Apua!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja