Manchester City - Fulham 1.11.2018, Fulhamin puolustus on vuotanut

Fulham panosti kauteen sadan miljoonan punnan pelaajaostoksilla. Tulos on ollut surkea, joukkue on liigassa putoamisrajan alla ja peräpää vuotaa kuin seula.
Manchester City - Fulham
Marraskuu 01,2018
21:45

Manchester City pelasi maanantaina kovan Valioliiga-ottelun Tottenhamia vastaan. Viikonloppuna sillä on liigamatsi Southamptonia vastaan ja ensi viikolla on sitten taas Mestareiden liigaa. Aika kova otteluruuhka, siis. Cityn manageri Pep Guardiola aivan varmasti kierrättää pelaajiaan, mutta kyllähän Guardiolalla on mistä ottaa. Leroy Sane, Vincent Kompany ja Nicholas Otamendi olivat penkillä Spurs -ottelussa, ja he voisivat nyt olla avauksessa. Kevin De Bruyne pelasi Spursia vastaan vain parikymmentä minuuttia lopusta. Hän on vasta palaamassa peleihin polvileikkauksen jälkeen, ja Fulhamia vastaan hän voisi saada tärkeitä peliminuutteja.

Peliminuutteja kaipaavien pelaajien lisäksi Guardiola varmasti käyttää Liigacupin otteluita antaakseen nuorille pelaajille ykkösjoukkuekokemusta. Edellisellä kierroksella City voitti Oxfordin 3-0, ja tässä pelissä sillä oli kentällä neljä alle 20-vuotiasta pelaajaa. 18-vuotias Phil Foden on varmasti yksi nuorista, jotka tänään ovat kentällä. Foden on erinomaisen lupaava nuori pelaaja, mutta tähän mennessä hän on saanut pelata vain 50 minuuttia Valioliigaa ja Mestareiden liigaa. Jos minuutit jäävät kovin vähäisiksi, niin sitten Foden lentää pesästä, kun Jadon Sancho vuosi sitten.

Manchester City on hyvässä kunnossa. Se hävisi yllättäen Mestareiden liigan avauksensa kotikentällä Lyonia vastaan, mutta tämän jälkeen se on voittanut seitsemän ottelua ja pelannnut yhden tasan. Tasuri oli maaliton tasapeli Liverpoolin Anfieldilla. Viimeiseen neljään otteluun City ei ole päästänyt maaliakaan.

City ei ole päästänyt viime aikoina maaleja, mutta Fulham on sitäkin enemmän. Se on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan ja päästänyt näissä peleissä 15 maalia. Kauden alla Fulham käytti 100 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin, ja sarjanousijan piti olla valmis Valioliigaan. No ei ole, Fulham on nyt putoamisrajan alla. Manageri Slavisa Jokanovic on vain voinut katsella, kun joukkue hajoaa palasiksi ottelu toisensa jälkeen. Tätä menoa Jokanovic on pian työtön mies.

Viime viikonloppuna Fulham pelasi liigaottelun Bournemouthia vastaan, ja hävisi kotonaan puhtaasti 0-3. Ensi maanantaina Fulham pelaa liiga ottelun Huddersfieldin vieraana, ja se on jo syksykauden kuuden pisteen ottelu. Jos Fulham häviää pelin, niin se saattaa pudota liigajumboksi.

Syyskuun puolivälissä City ja Fulham pelasivat Valioliiga-ottelun Manchesterissa. City voitti 3-0, ja Fulham antoi sen laukoa 28 kertaa. Kesällä Fulham käytti puolustuspään pelaajiinkin useita kymmeniä miljoonia puntia, mutta silti puolustus on ollut täysin luokatonta. Se osti kauden alla muun muassa keskikentän puolustavan pelaajan Anguissan Marseillesta 22 miljoonalla punnalla ja toppari Mawsonin Swanseasta 15 miljoonalla punnalla.

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Muric; Stones, Kompany, Otamendi, Zinchenko; Fernandinho, De Bruyne; Diaz, Foden, Sane; Jesus

Fulhamin mahdollinen avaus: Bettinelli; Christie, Chambers, Mawson, Le Marchand; Zambo Anguissa, Cairney, Johansen; Ayite, Kamara, Vietto

 

 

Vetomarkkina odottaa maaleja. Unibetilla yli 3.5 maalia saa kertoimeksi vain 1.65, siihen voi laittaa vastaan. Alle 3.5 maalia ja Unibet – kerroin on 2.25. City kierrättää starojaan, ja Fulham tuskin saa montaakaan maalipaikkaan. Ottelu jää korkeintaan kolmeen maaliin lähes joka toisella kerralla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä