Valioliiga: Manchester City - Huddersfield kello 15:30 su 19.8.2018

Kaiken järjen mukaan Manchester Cityn pitäisi tämä ottelu voittaa ja isosti, mutta eipä tätäkään ottelua kertoimilla pelata. Montako maalia Agüero tekee ja kuinka kauan Huddersfieldin puolustus kestää iskuja ottelun alusta alkaen. Olisiko vedon paikka? Mukaan tuosta nappulasta.
Manchester City Huddersfield Valioliiga Veikkaussivut
Valioliiga: Manchester City - Huddersfield
Elokuu 19,2018
15:30

Valioliiga: Manchester City – Huddersfield kello 15:30 su 19.8.2018

Valioliigan toisella kierroksella kohtaavat mestarisuosikki Manchester City ja putoajakandidaatti Huddersfield. Joukkueiden ensimmäiset ottelut menivät hieman eri lailla, kun City haki pinnat Arsenalilta lukemin 0-2 ja Huddersfield hävisi himassa Chelsealle lukemin 3-0.

City-fanit saivat huonoja uutisia harjoituskentältä kun Kevin De Bruynen kerrottiin loukkaantuneen. Ilmeisesti mies on ollut saman vaivan takia pois kentiltä aikaisemminkin, joten edessä lienee jopa kuukausien huili. Ei City yhtä miestä kaipaa, mutta kyllähän nyt Pep Guardiolan palapelistä yksi palanen puuttuu. Korvaavia pelaajia toki on ja keskikenttä on näilläkin miehillä todella kova, mutta miten tämä vaikuttaa sitten koko kauteen, kuntoutumisineen?

Parin kuukauden saikkulappu lävähti Kevinille.

Myös Danilo ja Eliaquim Mangala olivat viikolla loukkaantuneiden kirjoissa, samoin David Silvan pelikunto ei vielä taida ihan 100% olla. Huddersfieldin Juninho Bacuna, Danny Williams ja Isaac Mbenza ovat myös poissa loukkaantumisten takia.

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Mendy, Laporte, Stones, Walker – Silva, Fernandinho, Gündogan – Sterling, Agüero, Mahrez

Huddersfield (4-3-3)

Lössl – Kongolo, Zanka, Schindler, Hadergjonaj – Hogg, Mooy – Diakhaby, Pritchard – Parra – Mounie

Manchester City – Huddersfield kertoimet ja vedonlyönti

Ottelun pitkävetokertoimet eivät lupaa Huddersfieldille oikein mitään, sillä esimerkiki Unibet tarjoaa tähän peliin pitkävetokertoimet 1.09 – 13.00 – 34.00. Tähän kohteeseen kannattaakin harkita sitten mukavia tasoitusvetoja, joilla voi saada ihan kohtuullisen mukavaa kerrointa aikaiseksi.

Jos ja kun lähdetään liikkeelle siitä, että Manchester City tämän ottelun kuitenkin voittaa, niin iso kysymys on se että monellako maalilla? Jos uskot että voitto tulee tasan kahdella tai kolmella maalilla, voit betsata tasapeliä alkutilanne 0-2 ja 0-3 vedoilla, noissa kertoimet tasurille ovat 4.30 -luokkaa.

Tasoitusvedoissa kertoimet usein sokaisevat ja kun alkutilanne 0-2 vedossa pelataan kotivoittoa, tietää se sitä että kotijoukkueen pitäisi voittaa peli vähintään kolmella maalilla. Ja kun tälle kerroin on tässä pelissä ”vain” 1.62, niin nähtäväksi jää. Huddersfield varmasti lähtee puolustusvoittoisesti peliin ja kyttää vastahyökkäyspaikkoja – toisaalta City varmasti haluaa tässäkin ottelussa tehdä maaleja ja paljon.

Olisiko se Sergio Agüeron hattutemppu? Siitä saat kertoimen 9.00. Vai tekeekö hattutempun Raheem Sterling? Kerroin Unibetillä 23.00. Neljän maalin Agüero toisi rahat sitten takaisin kertoimella 31.00. Tässä ottelussa voi kyllä tapahtua ihan kaikkea, 0-0 tasapelistä 6-0 voittoon. Mihin tulosvetoon sinä päädyt?

Voido Huddersfield yllättää? Siihen vaaditaan jo tämänkaltaista nappipeliä…

Tulosveto vai tasoitusveto?

Matsiin on tarjolla jälleen mainio määrä erilaista vedonlyöntiä. Betsaa tasoitusvedossa vaikkapa Manchester Cityn isoa voittoa tai tasoituksella peli Huddersfieldille? Katso kertoimet ja hyödynnä parhaat tarjoukset!

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt