Valioliiga: Manchester City – Manchester United klo 18:30 su 11.11.2018

Manchesterin Derby - Manchester City - Manchester United. City kohtaa Unitedin ja kertoimet pelissä ovat vahvasti kotijoukkueelle. Miten ottelu päättyy? Katso kertoimet ja betsaa!
Valioliiga: Manchester City – Manchester United
Marraskuu 11,2018
18:30

Valioliiga: Manchester City – Manchester United klo 18:30 su 11.11.2018

Manchesterin Derby. Tämän ottelun tietää jokainen vähänkin jalkapallosta kiinnostunut. Englannin Valioliigan El Classico ja niin poispäin. Isot manchesteriläisseurat Manchester City ja Manchester United kohtaavat isänpäivänä. Kertoimet otteluun City vs United paljastavat että City on pelin suuri ennakkosuosikki, mutta City on voittanut Unitedin omalla kotistadionilla aika tarkkaan viimeksi neljä vuotta sitten. Kääntyykö onni ja tuuri nyt? Kaikki ainakin on pedattu sitä varten.

Pääseekö Lukaku kentälle Derbyssä haahuilemaan?

Molemmat joukkueet pelasivat keskiviikkona Mestarien liigaa, City kohtasi kotona Shaktar Donetskin ja Manchester United kävi Torinossa moikkaamassa Juventusta ja Cristiano Ronaldoa. Etua tästä on taatusti Citylle, Unitedilla on pakko näkyä Italianreissu pohkeissa ainakin jollain tavalla.

Unitedin hankalalle alkukaudelle on tunnelin päässä näkynyt viime aikoina hieman ohkaista valoa, eikä tuo valo ole ollut vastaantuleva juna. Unitedilla on omat mahdollisuudet tässä pelissä, mutta n. 8.00 vieraskerroin kertoo siitä missä mennään. Melkein Mission Impossible.

City ei ole hävinnyt tällä kaudella peliäkään Valioliigassa ja parhaillaankin se purjehtii mainiossa tappiottomien pelien putkessa Valioliigassa. United on 10 viime pelin aikana ottanut kuokkaankin, mutta olisiko ne Unitedin ongelmat kohta takana päin? Vielä kun saataisiin kolossaalinen hyökkääjä Lukaku osumaan maaliin Valioliigassa niin United alkaisi olemaan pelote.

City – United – Manchester Derby ennakko

Pep Guardiolan Manchester City on ennakkosuosikki, siitä ei ole epäilystäkään. Maalintekijävetoon ainakin Raheem Sterling ja Sergio Agüero kiinni, mahdollisimman hyvillä kertoimilla. Unitedilta voi laittaa Anthony Martialin ja Marcus Rashfordin kupongille, mutta Cityn 11 ottelussa päästämät neljä (4!) maalia eivät lupaile kovin suuria todennäköisyyksiä sille että United maalin tässä pelissä tekisi edes.

Näillä kokoonpanoilla mentiin edellisissä Valioliiga-peleissä. City keihästi Southamptonin 6-1 ja United voitti Bournemouthin 1-2.

Manchester City (4-3-3)

Ederson – Mendy, Laporte, Stones, Walker – Silva, Fernandinho, Silva – Sane, Agüero, Sterling

Manchester United (4-3-3)

De Gea – Shaw, Lindelöf, Smalling, Young – Pogba, Matic, Fred – Martial, Sanchez, Mata

Katso kertoimet Manchesterin Derbyyn ja lyö vetoa useista eri asioista. Moni vedonlyöntisivusto on ottanut tämän kohteen erikoiskohteeksi, joten erikoista vedonlyöntiä ja kohteita saattaa löytyä erinomaisilla kertoimilla. Olisiko se tulosvetoon 2,3,4 – 0,1,2 haarukkaa?

Tätä luvassa sunnuntaina:

Isänpäivän futispläjäys - Manchesterin Derby!

Manchester City saa vieraaksi Manchester Unitedin. Manchesterin derby tarjoaa jälleen hurjasti erilaista vedonlyöntiä ja kertoimia. Katso parhaat kertoimet usealta vedonlyöntisivustolta ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt