Mestarien liiga: Manchester City - Schalke tiistaina 12.3.2019 kello 22:00

Viime viikolla nähtiin melkoisia yllätystuloksia Mestarien liigassa, onko tässä pelissä vaaraa tai toiveita sille? Katso kertoimet tähän otteluun ja lyö vetoa millä lukemilla Manchester City jatkopaikan nappaa!
Mestarien liiga: Manchester City - Schalke
Maaliskuu 12,2019
22:00

Mestarien liiga: Manchester City – Schalke tiistaina 12.3.2019 kello 22:00

Ensimmäinen ottelu päättyi 2-3 lukemiin Manchester Cityn huiman loppukirin avulla. Onko Schalkella mitään palaa Cityn kotikentällä? Vieraiden puolustus on viime peleissä vuotanut oikein urakalla joten tuskin City kotonaan jää nollille edes pieni käsijarru päällä?

Cityllähän on sikäli hyvä tilanne, että yhden maalin tappiollakin City on jatkossa, jos vieraat nyt ei tee kolmea maalia enempää. 2-3 tuloksella Schalke olisi kiinni jatkoajassa, mutta 2-3 tulosveto tähän peliin on todella utopistinen. Ennemminkin voidaan lähteä liikkeelle 2,3,4,5 – 0,1 lukemista, sen verran paljon on Schalken peräpää vuotanut tässä viime peleissä ja City puolestaan on ollut tehokas maalintekijä.

Valioliigassa se on ensimmäiseen puoleen tuntiin tehnyt paljon maaleja kotiareenallaan ja se pyrkii myös tappamaan tässä pelissä pelin alkuunsa. Real Madrid otti Ajaxin löysin rantein vastaan kotiareenallaan ja kuinkas sitten kävikään. Myös Manchester Unitedin nousu PSG:stä kertoo Manchester Citylle sen, että ei näitä pelejä sittenkään ilmaiseksi voiteta.

Näillä kokoonpanoilla mentiin avausottelussa, näistä ainakin Cityn Otamendi huilaa kahden keltaisen takia.

Schalke 5-4-1

Fährmann – Oczipka, Nastasic, Sane, Bruma, Caligiuri – Mendyl, Bentaleb, Serdar, McKennie – Uth

Manchester City pelasi Pep Guardiolan johdolla tämänmoisessa avauskokoonpanossa:

Man City 4-3-3

Ederson – Laporte, Otamendi, Fernandinho, Walker – Silva, Gündogan, Bruyne – Sterling, Agüero, Silva

Manchester City ratkaisee jo ensimmäisellä jaksolla?

Raheem Sterling nakutti viikonloppuna hattutempin ja maalintekijävetoon tässä onkin oiva laitto. Myös Sergio Agüero voisi olla tässä hyvä haku. City tuskin jää tässä ottelussa odottelemaan mitä Schalke tekee vaan laittaa heti ison vaihteen päälle.

Ensimmäisen puoliajan voittokertoimet ovat ihan kohtuulliset, 1.42 – 3.25 – 10.50 antavat hyvät mahdollisuudet betsata kotivoiton puolesta. Entä montako maalia ensimmäisellä puoliajalla tehdään? Unibet heittää kertoimet 1.95 yli 1.5 maalille, yli 2.5 maalia on sitten jo kertoimella 4.25 varustettu. Jos peli on ensimmäisen puoliskon jälkeen vielä 0-0, se toisi kertoimella 4.50 panoksen takaisin.

Cityn Sturridge oli kovassa vireessä viikonloppuna, tuleeko toinen hattutemppu?

Sortuuko City aliarviointiin?

Niin, iso kysymys. Ehkä Schalke antoi kuitenkin jo sen myrskyvaroituksen kotinurmella jossa se meni jo 2-1 johtoon. City niittasi kuitenkin erittäin tärkeät kaksi maalia vielä pelin lopulla, tämän vuoksi se pääsee mainioista 2-3 lukemista liikkeelle.

Aseta vetosi