Valioliiga: Manchester City – Tottenham lauantaina 17.8.2019 kello 19:30

Viikonlopun todellinen Valiokamppailu kun Valioliigassa kohtaavat kaksi mestarisuosikkia. Kumpikin voitti viikonloppuna avauspelit, mutta miten siipirikkoinen Spurs pärjää Manchester Cityn kotikentällä? Pistekin olisi mielestämme huima saavutus, tuleeko edes Harryn tekemää vierasmaalia?
Valioliiga: Manchester City – Tottenham
Elokuu 17,2019
19:30

Valioliiga: Manchester City – Tottenham, selviääkö Spurs mankelista?

Valioliigan toisen kierroksen ottelussa Manchester City kohtaa Tottenhamin. Kyseessä on ehdottomasti kierroksen ns ”kovin” matsi, kumpi mahtaa tehdä enemmän maaleja, Raheem Sterling vai Harry Kane? Hallitseva mestari aloitti juuri niin kovalla tempolla kuin sen pitääkin ja 0-5 vierasvoitto West Hamista oli todella vakuuttava. Maaleja olisi voinut tulla jopa tuplat tuossa pelissä, sen verran pihalla West Ham oli kun City moukaroi puolustusta.

Tottenham oli pitkään kotonaan vaikeuksissa Aston Villaa vastaan, lieneekö siellä ollut kauden avauksen jännitystä kotiyleisön edessä ilmoilla? Lopulta peli kuitenkin päättyi Spursille 3-1, kiitos Harry Kanen kahden maalin peli repeytyi lopussa kotijoukkueelle suotuisiin lukemiin.

Ottelun pitkävetokertoimet eivät isoja lupaile vieraille. Harvoin on Spursille ollut vieraissa 8.00 kerrointa, mutta nyt on. Onko Spursilla mahdollisuuksia Cityä vastaan? Toki on, mutta Cityn vire näyttää olevan heti kauden alusta kohdillaan. Tai vähän enemmän. Kertoimet siis pitkävedossa 1.35 – 5.50 – 8.00. Tasoitusvetoa kehiin?

Vakuuttiko Manchester City vai joku muu joukkue? Katso kertoimet Valioliigan mestaruusvetoon!

Valioliigan Mestari ilman Liverpoolia ja Manchester Cityä

Veikkaus: Sterling, Agüero ja Kane tekevät maalin?

Kerroin molempien maaliin on aika mukava, 1.76 Unibeiltä, Ei -vaihtoehto on saanut kertoimeksi 2.00. Tulosvedossa 2-0 antaa aika peruskertoimen 7.50, 2-1 tulos sitten jo kertoimella 8.50, 3-1 puolestaan 10.00 ja 3-0 puolestaan 9.00.

Raheem Sterlingin maalintekokerroin tässä ottelussa on 1.93, se tietty voi olla hyvä ottaa kiinni vaikka vastassa onkin West Hamin puolustusta pätevämpi kokoonpano. Toki kotijengiltä voi betsivalikosta kiinnittää myös kaksikon Sergio Agüero (1.83) ja Gabriel Jesus (1.98).

Manchester Cityllä on enemmän varaa rotaatiolle tähän otteluun, mutta se varmasti lähtee hakemaan voittoa parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, tai ainakin lähelle sitä. Spursilla sen sijaan loukkaantumiset ja pelikiellot sotkevat pahasti keskikenttää ja hyökkäystä. Allia ja Sonia olisi kaivattu tässäkin pelissä.

Näillä lähdetiin ensimmäisiin Valioliigakoitoksiin tällä kaudella.

Manchester City 4-3-3

Ederson – Zinchenko, Laporte, Stones, Walker – Silva, Rodrigo, Bruyne – Sterling, Jesus, Mahrez

Spurs 4-3-1-2

Lloris – Rose, Sanchez, Alderweireld, Walker-Peters – Sissoko, Winks, Ndomblele – Lamela – Kane, Moura

Tuolla hinnalla ainakin toimituksessa pelattaisiin vaikka Crockseilla…

Kovat hyökkäyskalustot - miten puolustukset kestää?

Ottelussa nähdään kaksi huippuvahtia, Ederson ja Hugo Lloris. Kumman kuparinen kestää vai kestääkö kummankaan? Katso kertoimet maalintekoon, eiköhän tämä Cityn heiniä ole? City ei montaa pistettä tällä kaudella kotona kadota, mutta tässä olisi yksi mahdollisuus siihen.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä