Valioliiga: Man City – Tottenham lauantaina 20.4. kello 14:30

Manchester City - Tottenham on tuttu juttu keskiviikolta, tuolloin matsi Mestarien Liigassa päättyi 4-3. Tulos tiesi Cityn putoamista Champparista, joten joukkue hakee nyt Valioliigan mestaruutta. Se tulee voittamalla loput pelit - Tottenham on ensimmäinen uhri.
Valioliiga - veikkaus
Valioliiga: Manchester City – Tottenham
huhtikuu 20,2019
14:30

Valioliiga: Manchester City – Tottenham, revanssi keskiviikolta!

Keskiviikkona nähtiin melkoinen spektaakkeli näiden kahden joukkueen välillä kun taisteltiin Mestarien Liigan välieräpaikoista. Lopulta huimien vaiheiden jälkeen jatkoon meni Tottenham ja Citylle syötettiin Mestarien Liigassa jälleen sitä tappion katkeraa kalkkia. Miten se on toipunut tähän Valioliigan viikonlopun avaavaan peliin?

Ottelun toki voitti Manchester City ja paikkoja oli varmaan jopa kymmeneen maaliin. Tässä ottelussa kertoimet ovat 1.30 – 6.40 – 10.10 Unibetillä, joten ihan kauheasti ei Spursin voittoon tässä luoteta. Onhan tässä nyt melkoiset merkit olemassa sille että sieltä tulee melkoisen vihainen ampiaisparvi kotijoukkueen ominaisuudessa kentälle ja ”kostetaan” jatkopaikan menetys Spursille. Cityllä on todella pahat kaksi ottelua tässä peräkkäin, ensin pitää hoitaa Spurs ja heti perään paikallisvastustaja vieraissa. Tässä on melkein se viimeinen ”Kustaanmiekka” ennen mestaruuden varmistusbileitä, nämä kun selvittää niin aika lähellä on edes tämän kannun nostaminen. Se himoituin kannu jäi kuitenkin jonkun muun jengin nostettavaksi.

Cityltä onnistui koko hyökkäysvitja, tässä ottelussa betsejä voi heitellä vaikka Agüerolle (1.68), Gabriel Jesusille (1.91) ja Raheem Sterlingille (2.17). Kevin De Bruyne syötti keskiviikkona kolme maalia, jos tarjoilu jatkuu samanlaisena, maaleja voi tulla useampikin. De Bruynen maaliin johtanut syöttö on saanut kertoimeksi 3.00, kyllähän tuossa sitä kuuluisaa potentiaalia on? Parin syötön kerroin on 12.00!

Veikkaus: City mättää nyt maaleja

Näillä kokoonpanoilla joukkueet lähtivät peliin keskiviikkona, joitain muutoksia tulee ihan varmasti.

Manchester City 4-3-3

Ederson – Mendy, Laporte, Kompany, Walker – Silva, Gündogan, Bryune – Sterling, Agüero, Silva

Tottenham 4-1-2-1-2

Lloris – Rose, Verthongen, Alderweireld, Trippier – Alli, Wanyama, Sissoko – Eriksen – Moura, Heung-Min

Entä pysyykö Cityn hermo kurissa? Tuleeko paljon keltaisia kortteja ottaako joku pelaaja punaisen kortin? Voit lyödä vetoa korttien yhteismäärästä, pelaajan ottamasta kortista tai korteista. Punaisten korttien kertoimet ovat melkoisen isoja, mutta keltaisia voi pelissä kyllä sadella. Ottelun tuomitsee Michael Oliver joka on puhaltanut keskiarvoisesti 0.16 punaista korttia ja 3.67 keltaista korttia. Ei tämä peli ilman kortteja jää, mutta kenelle kortit napsuvat, siitä voit lyödä vetoa!

Voitto tuli mutta jatkopaikka meni.

Unelma särkyi mutta toinen on vielä jäljellä

Manchester Citylle piti olla kaikki portit auki tälle kaudelle Mestarien liigan finaaliin ja mestariksi, mutta kuinkas kävikään? Onneksi pelejä ei todellakaan pelata paperilla - miten käy tässä pelissä? Betsaa ja voita!

Aseta vetosi