FA Cup Finaali: Man City - Watford lauantaina 18.5.2019 kello 19:00

Manchester City saa Wembleyllä vastaansa Watfordin. Vierasjoukkueen mahdollisuudet ovat todella pienet, mutta onhan näissä ennenkin yllätyksiä nähty. Vaan ei tässä pelissä - monellako maalilla City Cup-pokaalin vie?
FA CUP FInaali ManchesterCity - Watford
FA Cup Finaali: Man City - Watford
May 18,2019
19:00

FA Cup Finaali: Manchester Cityn juhlat ne senkun jatkuu

Manchester City lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän FA Cupin Finaaliin. Pitkävetokertoimet kertovat lähinnä siitä, että tähän otteluun voisi olla hyvä heittää vaikkapa tasoitusvetoa kehiin. Watford ei ole tilastojen mukaan koskaan vielä Cityä voittanut, pari tasuria on tilastoissa mutta niistäkin on jo yli 12 vuotta. Tuskin nyt tätä ihmettä tulee tapahtumaan tässä ottelussa? Vai yllättääkö Watford kaikki? Onko Cityn Valioliigan mestaruusjuhlat menneet överiksi? Kaikki on mahdollista toki niin kauan kunnes tuomari loppuvihellyksen pilliinsä puhaltaa.

Tällä kokoonpanolla City aloitti Brighton-pelin, jonka voitto varmisti lopullisesti Citylle Valioliigan mestaruuden.

Ederson – Zinchenko, Laporte, Kompany, Walker – Mahrez, Silva, Gündogan, Silva – Sterling – Agüero

Watfordin peli on näyttänyt melko synkältä viime pelit, 1-4 tappio kotona West Hamille oli kaiken kruunu. Valmistautuiko Watford tätä ottelua varten koko Valioliigan lopun? No, ehkä sen olisi voinut paremminkin hoitaa. Sarjapaikka säilyi, joten Watford nähdään myös ensi kaudella Valioliigassa. Tällä kokoonpanolla joukkue lähti viimeiseen Valioliigapeliin tällä kaudella:

Foster – Holebas, Cathcart, Kabasele, Femenia – Capoue, Doucoure – Pereyra, Hughes – Deeney, Deulofeu

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Veikkaus: Tasoitusvedolla kivaa kerrointa taskuun?

Ottelun pitkävetokertoimet paljastavat karun faktan, Watfordilla ei pahemmin mahdollisuuksia ole. Kertoimet 1.24 – 6.90 – 13.50 voisivat tosiaan vihjaista että tasoitusvedolla voisi Citylle saada jopa kerrointa ja tietty sitä jännitystä tähän matsiin. Unibet tasoitusvedossa riittää koko pelin osalta Watfordille peräti viiden maalin tasoituksia, ykkösmerkin osuma tosin tietäisi tässä kuuden maalin voittoa Citylle. Ihan siihen ei jaksa uskoa… vai jaksaako?

Unibet 3-suuntainen tasoitusveto:

Alkutilanne 0-1, 1.58 – 4.10 – 4.20

Alkutilanne 0-2, 2.60 – 3.95 – 2.12

Alkutilanne 0-3, 4.80 – 5.10 – 1.38

Alkutilanne 0-4, 9.50 – 8.00 – 1.13

Alkutilanne 0-5, 21.00 – 14.00 – 1.03

 Ehkä maalin parin voitto Citylle tähän peliin, maksimissaan kolmen maalin voitto taivaansinisille. Jos Watford tämän pelin voittaa, on se yksi englantilaisen jalkapalloilun suurimmista yllätyksistä tällä kaudella. Eiköhän kannua nosta City tämän pelin jälkeen. Pep Guardiolan monsterijoukkue vauhdissa taas.

Watford mielissään finaalipaikasta...

...mutta siihen se sitten taitaa jäädä. City rynnii tämän pokaalin luo vauhdilla, vain tasoitusvedolla Citylle kunnon kerrointa tarjolla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä