Valioliiga: Manchester City - Watford la 21.9.2019 - City mättää maaleja?

Manchester City koki shokkitappion edellisessä Valioliigan pelissä Norwichille - tässä pelissä kotiyleisön edessä siihen ei vaan ole varaa. Montako maalia City latoo Watfordin verkkoon?
Valioliiga: Manchester City - Watford
Syyskuu 21,2019
17:00

Valioliiga: Manchester City – Watford, City palaa voittokantaan!

Manchester Cityllä on nyt Valioliigassa melkoinen kasvujenpesun paikka. Edellisessä ottelussa tuli turpaan Teemu Pukin Norwichilta ja siihen päättyi sitten joukkueen melkein kaikki Cityn tappiottomat pelit. Cityllä oli varmaankin jo keskiviikon Chämppäri-peli mielessä, mitä mahtaa olla mielessä tässä pelissä?

Pitkävetokertoimet tässä pelissä ovat 1.11 – 10.50 – 23.00, joten eipä tässä nyt ole vierailla paljon sanansijaa laskettu. Watford ei ole Etihadilla koskaan menestynyt joten siinä mielessä lukemat vetovalikossa ovat ihan oikein. Pep ei kyllä kahta peräkkäistä heikkoa peliä Valioliigassa pelaa, mutta kannattaa katsastaa keskiviikon peli Mestarien Liigassa miten se mahtaa mennä. Jos on maalilla imu päällä ja puolustus on kujalla kuin kissa niin kannattaa ainakin sitä tasoitusvetoa tähän harkita.

Veikkaus: Watford pulassa Etihadilla

Manchester Cityn kokoonpano oli tässä formissa edellisessä Valioliigapelissä, mitä muutoksia tähän tulee kotipeliin? Ja mitä loukkaantumisia tulee europelistä?

Ederson – Zinchenko, Otamendi, Stones, Walker – Rodri, Gundogan – Sterling, Silva, Silva – Agüero

Watford on saanut peliään kulkemaan alun tahmauden jälkeen ja tällä aloituskokoonpanolla joukkue koppasi 2-2 tasurin Arsenalista. Tuossa ottelussa Watford vei maalipaikat todella suvereenisti, mahtaako hyvä vire kantaa Cityn kentälle? Epäilemme.

Foster – Holebas, Kabasele, Dawson, Kiko – Capoue, Doucoure – Deulufeu, Clerverley, Hughes – Gray

Hyvä betsi tähän otteluun voisi olla voittomarginaaliveto, mutta monellako maalilla City tämän voittaa? 1 maalin voitto on saanut Unibetillä kertoimen 5.60, kahden maalin 4.50 ja kolmen maalin 4.60. Neljän maalin voitto ei nosta kerrointa hirveästi, 5.80. Maalillinen tasapeli on laitettu listalle kertoimella 11.50.

Kokoonpanoihin kannattaa kiinnittää huomiota, Pep varmasti lepuuttaa joitain pelaajia. Kuka pelaa paljon europelissä ei taida tässä pelissä älyttömästi pelata, tuolloin pelaaja voi tulla vasta vaihdosta kehiin jos sille on tarve. Eli Agüero, Sterling, Jesus, Mahrez , De Bruyne… tuskin kaikki ainakaan sitä täyttä matsia pelaavat?

Manchester City ottaa parin maalin voiton

Cityn on aika pestä kasvot Norwich -tappion jälkeen ja mikäpä sen parempi paikka siihen kuin oma kotistadioni. Parin maalin voitolle ihan kiva kerroin Unibetiltä, joten käy katsomassa kerroin ja tee oma veikkaus jos kahden maalin voitto ei ole oikea tulos?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja