Valioliiga: Manchester City - Watford lauantaina 9.3.2019 klo 19:30

Manchester City valmistautuu jo tulevan viikon Mestarien liigan peliin. Mikä lienee asenne tässä pelissä? Nähdäänkö niukka peli vai runsasmaalinen räiskintä? Katso kertoimet ja betsaa!
Valioliiga: Manchester City - Watford
Maaliskuu 09,2019
19:30

Valioliiga: Manchester City – Watford, kenraali ennen Mestarien liigaa

Manchester City on tämän ottelun suuri suosikki. Watford on pari kertaa 2000-luvulla päässyt jopa tasapeliin Cityn kanssa, muuten on tullut ympäri korvia niin kotona kuin vieraissa. Mikä voisi siivittää Watfordin voittoon? Muutama asia kannattaa toki ottaa huomioon, mutta olisihan se melkoinen shokkitulos jos Watford täältä kolme pistettä tai yhdenkin pinnan nappaisi.

City on pelannut kotonaan tälläkin kaudella upeasti, 15 otteluun mahtuu 14 voittoa ja 1 tappio. Maaliero on komeasti kotiinpäin, joten Watford ei tässä kohtaa pääse yllättämään. Toki Watfordin vieraspelit ovat sujuneet keskivertoa paremmin, 15 peliä ovat tuoneet 5-5-5 tilastot ja maalieron 22-22. Hyvin se on siis onnistunut vieraissa, mutta kun nyt vastaan tulee koko Valioliigan kärkipaikkaa pitävä Manchester City, niin kyyti voi olla hyvinkin kylmää.

Cityn kompastuskivi voi olla liiallinen lepuutus ja katseiden kääntäminen tulevan viikon Mestarien Liigan peleihin. Jos keskittyminen ei oikeasti ole tässä pelissä niin siitähän se soppa syntyy. Jos tulosveto lähtökohta voisi olla se 3-1, niin ei kannata yllättyä jos tämä peli päättyykin vain 2-1 tai vaikka 1-0. City haluaa tästä kolme pistettä mahdollisimman helposti.

Manchester City – Watford, vierailla tekemätön paikka?

Onhan näiden joukkueiden kokoonpanot ihan toisilta planeetoilta. Watfordin ykkösmiehistöstä mahtuisi muutama ehkä Cityn kakkos ja kolmoskokoonpanoon, sen verran iso on näiden joukkueiden tasoero. Onneksi mitään peliä ei ole pelattu ennen kuin tuomari on viimeisen kerran pilliin viheltänyt.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet esiintyivät viime viikonlopun peleissä:

Manchester City 4-3-3

Ederson – Zinchenko, Otamendi, Stones, Walker – Silva, Gündogan, Bruyne – Sterling, Agüero, Silva

Watford 4-2-2-2

Foster – Holebas, Cathcart, Mariappa, Janmaat – Capoue, Doucoure – Pereyra, Hughes – Deeney, Deulofeu

Otteluun on tarjolla jälleen erinomaisesti erilaista vedonlyöntiä. Manchester City on tällä kaudella tehnyt ensimmäiseen puoleen tuntiin kotona 19 maalia, joten olisiko tässä pitkäveto tietyn minuuttimäärän jälkeen poikaa? Näillä kertoimilla Manchester City – Watford peliin on tarjolla betsejä. Täältä suositus jopa kaikkiin ykkösvaihtoehtoa, City pyrkii tappamaan tämän pelin heti alkuunsa?

  • Tulos 5 minuutin jälkeen 8.10 – 1.09 – 35.00
  • Tulos 10 minuutin jälkeen 4.40 – 1.26 – 21.00
  • Tulos 15 minuutin jälkeen 3.15 – 1.45 – 15.50
  • Tulos 20 minuutin jälkeen 2.50 – 1.67 – 13.50
  • Tulos 25 minuutin jälkeen 2.17 – 1.92 – 11.50
  • Tulos 30 minuutin jälkeen 1.91 – 2.19 – 11.50

Tämänlaisia maaleja tilattu lauantai-iltaan?

Manchester City laittaa tuulemaan heti alusta?

City on ratkaissut monet matsit tällä kaudella ensimmäisen puolen tunnin aikana ja ennusmerkit sille on nytkin olemassa. Mihin aikaan City tekee ensimmäisen maalin ja siirtyy johtoon?

Aseta vetosi