Valioliiga: Man City – West Ham keskiviikkona 27.2.2019 klo 22:00

Pitkävetokertoimet kertovat että City voittaa. Mutta monellako maalilla teurastust tapahtuu, vai pistääkö West Ham oikeasti kampohihin? Kauden ensimmäinen peli meni Citylle 0-4, onko tässä samat lukemat isännille?
Valioliiga: Manchester City – West Ham
Helmikuu 27,2019
22:00

Valioliiga: Manchester City – West Ham, odotettavissa kotijoukkueen maalijuhla?

Valioliigan ystäville tämä viikko tarjoaa paljon katsottavaa ja tietenkin myös vedonlyöntiä. Kertoimet löytyvät jokaiseen otteluun ja kohteitahan riittää. Tässä ottelussa vierailla on ”iltakasi” kerroin eli Unibet tarjoilee tähän pitkävetokertoimet 1.15 – 8.25 – 20.00. Kyllähän näillä kertoimilla tämänkin ottelun lopputuloksen pitäisi olla merkin osalta selvää pässinlihaa, Cityhän tämän voittaa. Onhan se nyt yksi isoimmista kompuroinneista tällä kaudella jos City West Hamiin karahtaa tässä pelissä.

Cityllä tosin oli rankka Cup-finaali sunnuntaina Chelseaa vastaan, joten Mestarien liigan takia lepuutusta voi tulla jonkin verran. Cityn kokoonpanossa on kuitenkin laajuutta kuin lentokentällä, joten fressiä peluria löytyy penkiltä kyllä kirmaamaan kentälle.

Kivaa kerrointa voisi tästä hakea tasoitusvedossa, mutta monellako maalilla City lopulta voittaa? Edellisten kohtaamisten perusteella City tosiaan ottelun voisi voittaa ehkä parilla maalilla ja tulosveto -lukemat tähän voisi olla 2,3 – 0,1 lähtöiset. Jos City innostuu ja Hammers lannistuu heti alussa, voi lukemat olla aika karut.

Manchester City – West Ham, lepuuttaako isännät parhaita pelureita?

City voitti rankkareilla Chelsean liigacupin finaalissa, joten ensimmäinen pokaali on nyt hallussa, vielä on mestaruuspokaalit Mestarien liigasta ja Valioliigasta haussa. Toki kyseessä oli jo toinen pokaali jos kauden alussa pelattu pokaaliottelu FA Community Shield Chelseaa lasketaan mukaan.

City lähti edelliseen peliin tällä kokoonpanolla, mitä mahtaa olla tähän peliin luvassa? Joitain lepuutuksia tulee varmasti, mutta mitä Pep tekee?

Manchester City, 4-3-3

Ederson – Zinchenko, Otamendi, Kompany, Walker – Gündogan, Danilo – Sané, Silva, Sterling – Agüero

West Ham nappasi hienon 3-1 voiton Fulhamista viime perjantaina, siinä avaus oli tätä luokkaa:

West Ham, 4-1-4-1

Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Diop, Zabaleta – Rice – Anderson, Snodgrass, Noble, Antonio – Chicharito

Kyllähän kotijoukkueen materiaali on sieltä parhaasta vihanneslaarista kun vieraiden kokoonpano on sitä jo vähän kolhiintunutta banaani-osastoa. Vai ovatko kertoimet väärässä ja West Ham taistelee tasurin?

City rulettaa nyt naisissa ja miehissä:

Manchester City matkalla neljään pokaaliin

Kaksi pokaalia on jo hallussa (Liigacup ja Comminity Shield), joten vielä kaksi olisi otettavissa. Edessä on kuitenkin kova taisto pisteistä ja jatkopaikoista, tuleeko myös Valioliiga ja Mestarien Liiga pokaalit? Mahdollisesti.

Aseta vetosi