Valioliiga: Manchester City – Wolves su 6.10.2019 - Citylle parilla maalilla?

Manchester Cityn kokoonpanoruletti toimii ja se saa tähänkin peliin jalkeille kovan joukkueen. Monellako maalilla se Wolvesin voittaa, muita vaihtoehtoja ei taida olla olemassa?
Valioliiga: Manchester City – Wolves
Lokakuu 06,2019
16:00

Valioliiga: Manchester City – Wolves, vieraat vailla mahdollisuuksia?

Manchester City saa sunnuntaina vieraaksi Wolverhampton Wolvesin. Pistemenetyksiin ei luonnollisesti kummallakaan olisi varaa, mutta Cityllä vielä vähemmän jos jo nyt mestaruustaistoa ajatellaan. Viiden pinnan ero Liverpooliin ei tietenkään ole vielä mitään, mutta ei se salli Cityltäkään totaalisia ohipelejä. Kuten nähtiin Norwichia vastaan tässä muutama viikko sitten.

Manchester City pelasi tiistaina Dinamo Zagrebia vastaan ja tuon ottelun se voitti Mestarien liigassa 2-0. Tuossa ottelussa City pelasi kokoonpanolla:

Ederson – Mendy, Fernandinho, Otamendi, Cancelo – Silva, Rodri, Gundogan – Mahrez, Agüero, Silva.

Vaihdosta pääsivät kehiin Gabriel Jesus, Foden ja Sterling. Kaksi viimeksi mainittua tekivät ottelun maalit.

Se, millä kokoonpanolla Pep Guardiola taas tähän matsiin lähtee, on täysi arvoitus. Ainakin tämän ottelun pienen kolhun takia huilannut Kevin De Bruyne saattaa palata kokoonpanoon ja jokohan Sterling olisi taas avauksessa?

Veikkaus: Wolves sinnittelee, mutta…

Wolves puolestaan voitti viime Valioliigakierroksella 2-0 Watfordin, tuossa ottelussa kokoonpano oli:

Patricio – Saiss, Coady, Boly – Jonny, Moutinho, Dendoncker, Doherty – Neto, Traore – Jimenez

Wolvesin alkukautta on selkeästi häirinnyt Eurooppa-liigan pelit ja Wolves matkasikin viime torstaiksi Turkkiin kohtaamaan omassa lohkopelissä Besiktasin. Miten paukut riittää sunnuntain peliin Manchester Cityä vastaan?

Tässä ottelussa Cityllä ei ole muuta kuin hävittävää, sillä vedonlyöntisivustot nostavat Cityn ylivoimaiseksi suosikiksi kertoimilla 1.12 – 9.50 – 23.00. Wolves koittaa siis päästä tästä ottelusta mahdollisimman kuivin jaloin, mutta nyt taitaa kostua saappaat sisältäkin vaikka saappaat jalassa vieraat varmasti kaatuvatkin.

Ennen ottelua kannattaa vielä tarkastaa kokoonpanot, millä mennään. Maalimääräennuste tähän peliin on 3-4 maalin hujakkeilla, sillä yli 2.5 maalia on saanut Unibetillä kertoimeksi 1.32, yli 3.5 maalia 1.85 ja yli 4.5 maalia peräti 3.00 kertoimet. Jos tässä nyt laitetaan oikein koko ralli päälle, tarjolla ovat myös yli 5.5 maalin (5.40), yli 6.5 maalin (10.50) ja yli 7.5 maalin (23.00) pelit. Mihin sinä laitat betsit?

Cityn pukukopissa pientä kohinaa.

Normipelillä City voittaa helposti - mitä tekee Wolves?

Wolvesin torstain europeli Turkissa ei voi olla kaikkine matkustuksineen painamatta miehistön jaloissa. Sen tietää myös City, joka varmasti puskee heti aluksi täyden rallin päälle. Selviääkö Wolves tästä? Ensimmäinen maali voi tulla aika nopeastikin...

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä