Valioliiga: Man United - Arsenal 30.9.2019 - Joko nyt Arsenal?

Arsenalin voitosta Old Traffordilla on iäisyys, mutta jokohan nyt olisi sen aika? Katso kertoimet peliin ja betsaa oikeaa merkkiä? Tasapelihän tässä hieman haiskahtaa, mutta tyydyttääkö se kumpaakaan?
Valioliiga: Manchester United - Arsenal - maanantai-illan huumaa!
Syyskuu 30,2019
22:00

Valioliiga: Manchester United – Arsenal, vierailla iso sauma voittoon

Valioliigan viikonlopun päättää mukavasti Manchester United – Arsenal ottelu. Mielenkiintoisesti Unitedin peli on ollut melkoisen jäässä tässä viime pelit ja kauden aloittanut 4-0 voitto Chelseasta antoi odottaa hieman enemmän. Sen jälkeen peli ei ole sujunut odotetusti ja kuudessa pelissä tilastoihin on merkitty lukemat 2-2-2. Kauanko tätä konttaamista katsellaan? Viimeksi tuli turpaan West Hamilta 2-0 hämmentävän huonolla esityksellä. Voiko Arsenal syöstä Unitedin nyt tässä pelissä rotkoon? Ottelun pitkävetokertoimet ovat 2.25 – 3.60 – 3.05, joten tasainen peli lienee olevan tulossa?

Arsenal ei ole pahemmin Old Traffordilla viihtynyt, se on sanottava heti alkuun. Joukkueen edellisen voitto on vuoden 2006 syyskuulta täältä, joten pieni tai vähän isompi Mörkö siellä taitaa nyt olla. Tilastot ovat toki aina tilastoja ja kaikki putket on tehty päättyväksi, olisiko tässä sen paikka? Arsenal on pelannut Unai Emeryn alaisuudessa viime aikoina ihan pirteästi, mutta riittääkö sekään esitys maanantaina voittoon? Tasapelistä peli lähtee aina liikkeelle, nyt se tasapeli voi olla totuus kun tuomari viheltää 90 minuutin jälkeen pilliinsä. 1-1 ja 2-2 sinne tulosvetoon ainakin, 2-1 ja 1-2 ei nekään ole ollenkaan hassumpia.

Veikkaus: Tasainen peli?

Molemmat hakivat viikolla lohtua ja tsemppiä Cupin otteluista, United kohtasi keskiviikkona Rochdalen ja Arsenal puolestaan tiistaina Nottinghamin. Tällä kokoonpanolla United avasi surullisen kuuluisassa West Ham tappiossa, mitäs muutoksia laitetaan? Cupissa joukkue meni jatkoon vasta rankkareilla.

De Gea – Young, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Matic, McTominay – James, Mata, Pereira – Rashford

Arsenal pelasi melkoisella kakkoskokoonpanolla Nottinhamia vastaan voittaen tuon pelin 5-0, tähän tulee isoja muutoksia. Aubameyang kärkeen tavoittelemaan jo seitsemättä liigamaalia!

Martinez – Tierney, Holding, Mustafi, Chambers – Willock, Torreira – Nelson, Özil, Smith Rowe – Martinelli

Katso parhaat vedonlyöntikohteet Valioliigaan ja lyö vetoa tästäkin ottelusta, joka päättää tämän Valioliigaviikonlopun! Nähdäänkö huimaa maanantai-illan huumaa ja 1-1 tasapeli? Vai ihan jotain muuta?

Molemmat ovat vielä mukana Liigacupissa…

Manchester United vaikeuksissa - nappaako Arsenal voiton?

Unitedin kokoonpanosta puhutaan jo nimellä kriisi, saapa nähdä kenet OSG saa parsittua kasaan tähän peliin. Arsenalilla on nyt se tuhannen taalan paikka napata voitto!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä