Valioliiga: Manchester United - Bournemouth klo 18:30 su 30.12.2018

Manchester United on viime peleissä saanut jälleen juonen päästä kiinni kun uusi valmentaja on puikoissa. Minkälaista jälkea tulee kun Bournemouth saapuu vieraaksi?
valioliiga
Valioliiga: Manchester United - Bournemouth
Joulukuu 30,2018
18:30

Valioliiga: Manchester United – Bournemouth – maalirikas mässäily?

Valioliigaviikonlopun päättävä Manchester United – Bournemouth olisi voinut olla muutama viikko sitten jopa vierasvoittoa tavoitteleva peli, mutta nyt taitaa olla toisin. Ole-Gunnar Solskjärin tulo Jose Mourinhon tilalle Unitedin puikkoihin on avannut Unitedin pelaamista ja kaksi ottelua on mennyt nyt aivan unelmasti. 5-1 lukemat sekä Cardiffia ja 3-1 Huddersfieldiä vastaan saattavat jopa saada jatkoa tässä pelissä Bournemouthia vastaan. Vieraat eivät ole kolmessa viime ottelussa tehneet maaliakaan vieraspelissä ja välttämättä eivät tee tässäkään pelissä. Olisiko tulosvedon lähtökohta 4-1?

Bournemouthin loppuvuosi on ollut aika painajaista, 10 viime pelistä 8 tappiota ja maaliero 8-22. United on 10 viime peliä pelannut 4-3-3 maalierolla 20-15, mutta kaksi voittoa näistä siis OGS:n valmennuksessa. Tilastot tuntevat näiden joukkueiden väliltä yhteensä seitsemän ottelua. Bournemouth voitti kotonaan sen kaikkien aikojen ensimmäisen pelin 2-1, sen jälkeen kyyti on ollut vähintäänkin viileätä. Kolme seuraavaa kotiottelua se on hävinnyt Unitedille, Unitedin kotiareenalla se on hävinnyt 3-1, seuraava pelattiin 1-1 tasan ja sen jälkeen United voitti reilu vuosi sitten niukasti 1-0. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli 3.11. Bournemouthin kotikentällä – sen vei United 1-2.

Bournemouthin kehno viime aikojen vire on tipauttanut jengin sijalle 12, United hakee edelleen paikkaa viiden sakista, johon eroa ennen tätä ottelua on se kuusi pistettä (Arsenal). Tässä pelissä yli 2.5 maalia on saanut kertoimeksi 1.53, yli 3.5 2.38 ja yli 4.5 sitten jo 4.25 -kertoimen.

Maalintekijävetoon kotijoukkueelta tähän Jesse Lingard 2.63, Paul Pogba 2.63 ja Marcus Rashford 2.17.

Manchester United – Bournemouth oletuskokoonpanot

United pelaa nyt paljon ”parempaa” palloa kun Jose Mourinhon virityksistä on päästy eroon. Montako palloa tämä jengi saa vastustajan verkkoon tässä ottelussa?

Manchester United (4-3-3)

De Gea – Shaw, Lindelöf, Bailly, Young – Pogba, Matic, Herrera – Martial, Lukaku, Lingard

Bournemouth (3-4-3)

Begovic – Mings, Aké, Cook – Rico, Surman, Lerma, Fraser – King, Wilson, Brooks

Unitedilla varmuudella poissa Marcos Rojo, Anthony Martialilla on vielä pelikunnon kanssa tekemistä. Alexis Sanchez, Chris Smalling ja Scott McTominay ovat parantelemassa loukkaantumisistaan. Vierailta saikkulistalla ovat Adam Smith, Lewis Cook, Dan Gosling ja Simon Francis.

Minkälainen uudevuoden pommi sieltä onkaan tulossa?

Kolme pistettä Unitedille, mutta millä lukemilla?

Valmentajanvaihdos on tehnyt toistaiseksi vain hyvää Unitedille, mutta miten kauan tuo jatkuu? Vuoden loppuun vai kauden loppuun? Joka tapauksessa tässä on nyt mainio paikka taas näyttää osaamistaan.

Aseta vetosi