Valioliiga: Manchester United – Bournemouth la 04.07.2020 klo 17:00

Tämän ottelun kertoimet tietävät sitä, että ottelussa ei ole kuin yksi suosikki ja se on kotijoukkue Manchester United. Paljonko peli päättyy? Montako maalia tehdään? Mielenkiintoisa vedonlyöntimahdollisuuksia on taas otteluun tarjolla.
Manchester United – Bournemouth
Heinäkuu 04,2020
17:00

Valioliiga: Manchester United – Bournemouth la 04.07.2020 klo 17:00

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.19 – 7.80 – 18.00
TV:  V-sport ja Viaplay livestream

Manchester United – Bournemouth

Manchester United tarvitsee edelleen pisteitä, sillä paikka ensi kauden Mestarien liigassa on kaikkea muuta kuin varma. Vaikka sijoitus onkin se 5. tällä hetekllä, vaanii siellä vielä Wolverhampton ja toki muutama muukin joukkue hyvässä lykyssä Unitedin paikkaa. Bournemouth sen sijaan on näillä otteilla ansaitsemassa pudotuksen alemmalle sarjatasolle yhdessä Norwichin kautta.

Toki Bournemouthillakin on vielä toivonkipinää jäljellä ja yksikin voitto voisi sen vielä nostaa putoamisviivan alapuolelle. Mutta Unitedia vastaan tätä kuitenkaan tuskin tulee.

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Valioliigasta! Me suosittelemme mm. näitä betsejä!

Ottelussa maaleja yli 2.5 – kerroin 1.53

Anthony Martial tekee maalin – 1.66

Manchester United yli 9.5 laukausta kohti maalia – 2.10

Manchester United – Bournemouth aikaisemmat ottelut

United on Koronatauon jälkeen ehtinyt pelaamaan jo neljä ottelua ja ihan hyvinhän nuo ovat menneet. Spursia vastaan hieman nihkeä 1-1 tasuri vieraissa, sen jälkeen 3-0 voitto Sheffield Unitedista, 1-2 jatkoaikavoitto FA Cupissa Norwichista ja 0-3 voitto sitten Brightonista Valioliigasta. Neljässä pelissä kaksi päästettyä maalia ei lupaa kovin hyvää vieraille.

Bournemouthin kolme tauon jälkeistä ottelua on menneet ns. vihkoon. Näiden myötä joukkue on luisunut putoajan paikalle, ehkä jopa hieman yllättäen. Ensin kotona tappio Crystal Palacelle 0-2, sen jälkeen tuli vieraissa Wolvesilta kuonoon 1-0. Viimeisin ottelu kotona päättyi sitten melkoiseen tappioon kun Newcastle haki pinnat 1-4.

Historiatilastot osoittavat että näiden joukkueiden välillä olisi pelattu neljä Man Utd – Bournemouth ottelua, näistä United on voittanut kolme ja Bournemouth on saanut yhden pelin tasuriksi. Nyt tuohon ei välttämättä ole isoja mahdollisuuksia, mikäli United pelaa tasollaan.

Manchester United – Bournemouth kokoonpanot

Manchester Unitedin kokoonpano oli edellisessä ottelussa eli Brightonia vastaan oli tällä mallilla:

de Gea – Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Matic, Pogba – Rashford, Fernandes, Greenwood – Martial.

Bournemouthin kokoonpano oli edellisessä pelissä tämänlainen:

Ramsdale – Kelly, Ake, Cook, Smith – Groeneveld, Lerma, Billing, Brooks – Solanke, King

Kyllähän tässä kokoonpanoetu on valtavasti Manchester Unitedille. FA Cupin takia ei tarvitse vielä oikeastaan lepuutella ketään, Manchester United kohtaa Chelsean FA Cupin välierässä vasta 19.7.2020.

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

United on ollut ihan eri joukkue kun tämä herra liittyi mukaan.

Bournemouhtista ei ole esteeksi tai edes hidasteeksi Unitedille?

Siltähän nämä speksit nyt vaikuttavat. United tulee ottelun voittamaan jos ei nyt ihan takki auki lähdetä tähän peliin. Martial ja Fernandes, kumpi tekee enemmän maaleja?

Aseta vetosi