Manchester United - Brighton 19.1.2019, OG hakee seitsemättä perättäistä voittoa

Manchester United on nyt Valioliigan kuumin joukkue, Solskjaerin kanssa joukkue on ottanut jo kuusi perättäistä voittoa.
Manchester United - Brighton
tammikuu 19,2019
17:00

Manchester Unitedilla on mennyt kovaa sen jälkeen kun seura pääsi eroon Jose Mourinhosta ja manageriksi tuli Ole Gunnas Solskjaer. OG:n kanssa joukkue on voittanut jokaisen kuusi ottelua, tehnyt 17 maalia ja pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa viime ottelussaan. Listassa on mukana koviakin matseja, ei pelkästään pikkuseurojen pieksemisiä. Viime kierroksella ManU voitti Tottenhamin Lontoon Wembleyllä 1-0. OG on menestynyt ManU:n kanssa niin hyvin, että vaikka mies tuli seuraan väliaikaisella pestillä, niin nyt hän on ykkösehdokas yhdessä Mauricio Pochettinon kanssa seuraavaksi ManU:n varsinaiseksi uudeksi manageriksi.

ManU:n alkukausi oli kuitenkin niin kehno, että viiden liigavoiton putken jälkeenkin se on sarjassa vasta sijalla kuusi, matkaa Mestareiden liigan paikkaan, eli nelostilaan, on vielä kuusi pistettä.

Solskjaerin ihmetemput

Mitä ikinä Solskjaer tekeekin ManU:n kanssa, niin se toimii. Koko joukkue on kuin uudestisyntynyt. Varsinkin Mourinhon aikana jatkuvasti haukkuja saanut Paul Pogba näyttää nyt omalta itseltään, eli yhdeltä maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Samaten nuori Marcus Rashford pelaa paljon paremmin kuin Mourinhon aikana.

Maalivahti David de Gea nousi Tottenham -ottelussa kentän ykköseksi. Aikaisemmin Unitedin joukkue on ollut paperilla yksi sarjan parhaista, ja nyt useampikin pelaaja pelaa potentiaalinsa mukaan.

Sen verran Solskjaerin tilanne kauden edetessä muuttuu, että nyt Unitedilta odotetaan paljon enemmän kuin Mourinhon potkujen jälkeen. Paineensietokyky testataan sitten, jos joukkueelle tulee hankalampi jakso.

Koko kauden ongelmissa kahlannut Alexis Sanchez on viimeisimmän loukkaantumisensa jälkeen taas mukana treeneissä, mutta tuskin pelissä muuten kuin vaihtopenkillä. Puolustuksessa Smallingin pelaaminen on epävarmaa, samaten Rojo on sivussa. Bailly taas on pelikelpoinen pelikieltonsa jälkeen.

Pool piti Brightonin nollilla

Brighton ei pystynyt nipistämään Liverpoolilta viime kierroksella kotikentällä pistettäkään. Pool osui pelissä kerran ja Brighton jäi nollille. Brightonilla on ollut kova ohjelma aina Tapaninpäivästä saakka, ja silti joukkue on saanut viisi pistettä otteluista Arsenalia, Evertonia ja Hammersia vastaan.

Brighton on nyt sarjataulukossa sijalla 13, kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella. Joukkue säilyy sarjassa, jos ei nyt sitten aivan romahda.

Puolustus on Brightonin vahvuus, ja maalinteko on ongelma. Se on päästänyt tällä kaudella Valioliigassa kaksi maalia vähemmän kuin vaikka ManU, mutta tehnyt 20 vähemmän kuin United. Brightonin maaliero kertoo, että se pystyy pitämään ottelut tiukkana, mutta voittaminen on hankalaa. Kotikentällä Poolille joukkue hävisi vain maalilla, samaten joulukuussa Chelsealle, Arsenalin kanssa tuli tasuri. Vieraissa Man City voitti Brightonin 2-0 ja Liverpool 1-0.

Brightonin joukkueesta Ryan ja Jahanbakhsh ovat Aasian mestaruusturnauksessa ja Izquierdo lasaretin puolella polvivaivaisena.

Manchester Unitedin mahdollinen avaus:
De Gea; Young, Lindelof, Jones, Shaw; Herrera, Matic; Lingard, Pogba, Martial; Rashford

Brightonin mahdollinen avaus:
Button; Montoya, Duffy, Dunk, Bong; March, Gross, Stephens, Propper, Locadia; Murray

 

Unibetilla kertoimet ovat 1.31 – 5.75 – 11.50. Lukemat lienevät kohdallaan, mutta Brightonin joukkueen luonteen – hyvä puolustus, kehno maalinteko – huomioon ottaen voittolukemat lienevät melko niukat. Unitedin maaliodotusarvoa voi laskea Brightonia vastaan, ja toisaalta Brightonin lukemat tässä ovat aina pienet. Brighton +1.5 Unibetin kertoimella 1.98 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä