Valioliiga: Manchester United - Burnley tiistaina 29.1.2019 klo 22:00

Huippuvireinen Manchester United saa vieraaksi Burnleyn. Ikinähän ottelu ei ole selvä ennenkuin tuomari viheltää pilliin, mutta kyllä tässä ennakkoasetelmat puhuvat Unitedin useamman maalin voiton puolesta. Mitä tulosveto-lapulle?
Valioliiga: Manchester United - Burnley
tammikuu 29,2019
22:00

Valioliiga: Manchester United – Burnley – kotijoukkue tekee ainakin kolme?

Valioliigaa ja vieläpä viikolla! Kyllä, tiistaina ja keskiviikkona saadaan jälleen rautaisannos Valioliigaa ja vedonlyöntikohteita riittää roppakaupalla. Yksi mielenkiintoisimmista peleistä taitaa olla Manchester Unitedin ja Burnleyn kohtaaminen, kaikkia jännittää kuinka pitkäksi Jose Mourinhon tilalle napattu Ole Gunnar Solskaer Unitedin voittoputken viekään.

Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat reippaasti Unitedille ja niin pitää ollakin. Unibet tarjoaa Burnleylle yli 13.00 kertoimia ja syy tälle on selvä. Burnley ei ole odotuksista huolimatta oikein osunut tällä kaudella maaliin, vieraissa 12 pelissä on tullut tehtyä vain 9 maalia. Eli tässä ottelussa jäädään hyvin todennäköisesti nollille tai tehdään korkeintaan se 1 maali.

Molemmat pelasivat viikonloppuna FA Cupia, United otti riemukkaan 1-3 voiton Arsenalista vieraissa, samaan aikaan kun Burnleyn laiva hörppäsi vettä oikein kunnolla Manchester Cityn vieraana – lukemat 5-0. Olisiko jotain samanlaista luvassa tässä ottelussa?

Manchester United – Burnley kokoonpanot

Manchester United (4-3-1-2)

Romero – Shaw, Lindelöf, Bailly, Young – Pogba, Matic, Herrera – Lingard – Sanchez, Lukaku

Burnely (5-4-1)

Pope – Ward, Gibson, Tarkowski, Long, Taylor – Brady, Hendrick, Defour, McNeil – Vydra

United – Burnley -pelit ovat päättyneet viimeksi kahteen tasapeliin, mutta nyt taitaa Unitedilla olla sen verran mono syönnillä että kolme pinnaa jää Unitedin haaviin. Burnley voi onnekkaasti saada yhden maalin aikaiseksi, mutta lähdetään tulosvedossa nollasta maalista vieraille, varsinkin jos kokoonpano on sama mitä Cityä vastaan.

United voi tehdä tässä ottelussa saman kuin City, eli viisi maalia. Parikin varmaan riittäisi, mutta lähdetään kolmesta liikkeelle. 3-0 voisi olla se alkutulos, mutta 2,3,4 – 0,1 haarukalla ollaan varmasti lähellä oikeaa tulosta tässä ottelussa.

Maalintekijäksi Unibetiltä Rashford 1.81, Pogba 2.15 ja vaikkapa Lingard 2.50.

Manchester Unitedilla näyttää taivaankappaleet olevan nyt oikeassa asennossa – mutta kuinka kauan?

Burnley palaa tyhjin käsin Old Traffordilta

Näinhän ne kertoimet ovat ja näin ovat kaikki ennakkoasetelmat. Yleensä näissä kohdissa ne yllätykset tapahtuvat, joten jos Unitedin valmistautuminen matsiin ei jostain syystä ole se 100%, saa vieraat mahdollisuuden. Tälle on tosin todella pieni mahdollisuus, sillä Unitedin laakerit rullaa tällä hetkellä jopa pelottavan vahvasti.

Aseta vetosi