Valioliiga: Manchester United - Chelsea sunnuntaina 28.4. kello 18:30

Chelsea lähtee tosissaan pelaaman kolmea pistettä Old Traffordilta. Manchester Unitedin otteet ovat olleet viime aikoina suorastaan surkeita, miten mahtaa tämä ottelu päättyä? Katso kertoimet peliin ja betsaa!
Valioliiga - veikkaus
Valioliiga: Manchester United - Chelsea
huhtikuu 28,2019
18:30

Valioliiga: Manchester United – Chelsea, ryhdistäytyykö kotijengi?

Kumpikin joukkue hakee vielä paikkaa neljän joukossa ja sitä myöden vielä Mestarien Liigaan mestoja tulevalle kaudelle. Mutta mitä ihmettä jengit oikein tekevät, surkeita esityksiä otteluissa jotka pitäisi hoitaa jopa vasemmalla hanskalla himaan? Chelsean 2-2 tasuri kotona Burnley’ä vastaan ja Manchester Unitedin vierassukellus 4-0 Evertonia vastaan ovat hyvä esimerkkejä.

Unitedin peräpää on vuotanut 2000-luvulla jo kaikkein pahiten ja vielä on pelejä jäljellä. United on kotiotteluissa pelannut eniten prosentuaalisesti yli 2.5 maalin pelejä eikä Chelsea häviä tässä tilastossa vieraspelien osalta kuin yhdellä sijalla – juurikin Manchester Unitedille. On siis oletettavaa että tässä pelissä sattuu ja tapahtuu – vai pitävätkö jengit nyt luukut tukossa? Tuskin.

Coolbet tarjoilee peliin pitkävetokertoimet 2.75 – 3.35 – 2.63, mutta onhan tässä nyt lievää tasapelin tuoksua havaittavissa? Maaleja pelissä siis todennäköisesti nähdään, mutta tulosvetoon voisi olla tuo 2-2 kova sana? Chelsea ei ole kuuteen vuoteen Old Traffordilla voittoa juhlinut, miten on nyt asian laita?

Veikkaus: Chelsealle pisteet ja paikka neljän parhaan joukkoon

Tärkeät, siis TÄRKEÄT pisteet tässäkin pelissä jaossa, kummalla on nälkää enemmän? Unitedin osalta kaikki näytti jo paremmalle, onko Molden enkelistä sittenkään pelastajaksi? Ketkä kaikki Unitedista lähtee kauden päätteeksi paremmille apajille? Viimeisenä palveluksena olisi hoitaa se paikka Mestarien liigaan.

Entä millä kokoonpanoilla mennään? Tässä voisi olla joku haju, tosin Chelsean Hudson-Odoi taisi satuttaa edellisessä pelissä akillesjänteensä niin että paluu kentille tapahtuu vasta ensi kaudella.

Manchester United (4-3-1-2)

De Gea – Young, Lindelöf, Smalling, Shaw – Pogba, Matic, Herrera – Lingard – Rashford, Sanchez

Chelsea  (4-3-3)

Arrizabalaga – Emerson, Luiz, Christiansen, Azpilicueta – Loftus-Cheek, Jorginho, Kante – Hazard, Higuain, Hudson-Odoi

Sunnuntain Valioliigapelit päättävä Manchester United – Chelsea tarjoaa varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tottenham ja Arsenal ottaisivat tästä varmasti vastaan tasapelin ja yhden pisteen menettämisen sarjataulukon ulkopuolelle. Mikä mahtaakaan olla Valioliigan loppukauden järjestys näiden neljän jengin osalta?

Pogba taitaa karistaa Manchesterin pölyt tämän kauden jälkeen:

Chelsean kerroin on pelattava - United pikkukriisissä?

Unitedin Mestarien Liigan taivaalle on viime aikoina tullut useampia pilviä ja Chelsea ei taida olla se joka taivaan kirkastaisi? Chelsea pistänee pallorallin päälle ja punaiset vapisee? Nyt olisi viimeistään sen ryhdistätymisen paikka!

Aseta vetosi