Valioliiga: Manchester United – Manchester City Su 08.03.2020 klo 18:30 Vihje ja Kertoimet

Huima Manchesterin Dery, vastakkain United ja City. Old Trafford on taatusti täynnä, mutta kumpi tästä pelistä poistuu pistesäkki täynnä? Vai jaetaanko pisteet? Kertoimet ovat Citylle mutta Unitedilla menossa oiva jakso.
Valioliiga: Manchester United – Manchester City
Maaliskuu 08,2020
18:30

Valioliiga: Manchester United – Manchester City Su 08.03.2020 klo 18:30

Old Trafford, Manchester
Pitkävetokertoimet (Unibet) 5.20 – 4.40 – 1.65
TV: Viasat / Viaplay 18:30

Valioliiga: Manchesterin legendaarinen derby

Sunnuntaina pelataan legendaarinen Manchesterin Derby. Kumpikin joukkue on isossa otteluruuhkassa, mutta tämä on se peli jota on taatusti odotettu ja johon todellakin ladataan ihan kaikki panokset mitä vaan on. Ihan sama mitä otteluita on tulossa – Manchesterin Derby on hoidettava.

Edellisen Manchesterin Derbyn vei nimiinsä United, joka voitti joulukuun alussa pelin 1-2. Maksaako City nyt potut pottuina ja nappaa voiton Old Traffordilla? Edellinen tällä areenalla pelattu peli päättyi 0-2 ja tuossa on yksi potentiaalinen tulos tälle ottelulle. Cityn voittoa tukee myös tilastot, sillä United ei ole voittanut kuin yhden kahdeksasta Old Traffordin kohtaamisesta, edellinen voitot Citystä on vuodelta 2015. Joko taas siis?

Mitä vaikuttaa KDB:n poissaolo?

Vielä ei taida olla täyttä varmuutta siitä pelaako Manchester Cityn Kevin De Bruyne tässä ottelussa olkapäävamman takia. Jos KDB on poissa, United saanee mahdollisuuden. Pep Guardiolalla on kyllä heittää kehiin paikkaajaa, mutta KDB on KDB.

Kun joukkueet ovat edellisen kerran pelanneet Valioliigaa, nämä olivat tuolloin kokoonpanot. Joitain muutoksia lienee olevan tulossa?

Manchester United

de Gea – Shaw, Maguire, Lindelof, Wan-Bissaka – Matic, Fred, McTominay, Fernandes – Martial, Greenwood

Manchester City

Ederson – Mendy, Laporte, Fernandinho, Walker – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Silva, Agüero, Mahrez

Yhteenveto: United – City

Manchesterin Derby on se joka pitää kokea paikan päällä. Valitettavasti stadionille ei kaikki fanit mahdu ja ottelun näkee onneksi suorana lähetyksenä ihan vaikka kotisohvalta. Samallahan siinä voi myös betsata ottelusta vaikkapa näillä kohteilla ja kertoimilla:

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun esimerkiksi seuraavat kertoimet:

⭐Ottelussa yli 9.5 kulmapotkua 1.67

⭐⭐ Antaa maaliin johtavan syötön, Fernandes – 5.50

⭐⭐⭐ Agüero tekee vähintään kaksi maalia – 6.10

Muistatteko tämän?

Unitedin voitolle huima kerroin! Tuleeko voitto?

Mielenkiintoinen peli jossa kertoimet kovasti kallellaan vierasjoukkueelle. Taasko City vie tuhkatkin pesästä? Uniitedilla on menossa hyvä jakso, joten ei se kotijengin voittokaan mikään superyllätys olisi. Miten siellä menevät vedot?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä