Manchester United - Everton 28.10.2018, Mourinhon via Dolorosa jatkuu

ManU on jo mestaruustaiston menettänyt. Mourinho jatkaa managerina, mutta miksi ihmeessä? Ovatko neuvottelut Zidanen kanssa kesken?
Manchester United - Everton
Lokakuu 28,2018
18:00

Manchester United on voittanut vasta kaksi kotiottelua Valioliigassa neljästä. Jose Mourinhon ryhmä on Valioliigassa vasta sijalla kymmenen, ja se on surkea tulos joukkueelle, joka tekee koko maailman futisseuroista suurimman taloudellisen voiton. Rahaa on, ja sitä käytetään, mutta ei se kentällä mitenkään näy. Mourinhon manageroimana supertähdet, kuten Pogba, Lukaku ja Sanchez ovat valahtaneet keskinkertaisuuksiksi, jotka tuntuvat olevan lähinnä vain hämmentyneitä ja kiukkuttelevat Mourinholle.

Yhdeksässä liigaottelussa ManU on saanut aikaan neljä voittoa, kaksi tasuria ja kolme tappiota. Mestaruustaiston United voi jo unohtaa. Kärjessä Liverpool, Man City, Chelsea, Arsenal ja Spurs pelaavat hienosti, ei United enää näitä kaikki millään saa kiinni.

Luulisi, että ManU:n seurajohto ymmärtäisi, että Mourinhon kanssa joukkueen suunta ei enää käänny. Ja kun näin tilanne on, niin olisi varmaan fiksuinta ottaa uusi manageri mahdollisimman pian. Zidanen tuloa on jo ennakoitu, vaan koska Unitedin johtokunta vetää liipasimesta ja siirtyy Zizoun aikaan.

Viime viikonloppuna ManU näytti parempaa osaamistaan, kun se oli Chelsean Stamford Bridgellä 2-1 johdossa vielä yliajan neljännellä minuutilla. Ross Barkley pääsi kuitenkin tasoittamaan.

Lokakuun alussa United oli Old Traffordilla noussut 0-2 -tappioasemasta 3-2 voittoon. Viikolla Italian ykkönen Juventus kävi Manchesterissa voittamassa Unitedin Mestareiden liigan ottelussa 1-0.

Viime kaudella United vielä pelasi itsensä Valioliigan kakkoseksi. Se oli tuolloin vahva kotijoukkue, mutta tästä joukkue on taantunut. Unitedin Old Trafford ei ole enää ollenkaan paha paikka pelata.

Mourinhon täytynee hakea uutta toimivaa kokoonpanoa. Belgialainen kärkimies Lukaku on nyt pelannut kahdeksan seuraottelua ilman maalia. Anthony Martial taas on pelannut paremmin. Chelsean kentällä Martial teki joukkueen molemmat maalit. Voisi olla aika ottaa Lukaku hetkeksi penkille, ja laittaa Martial Rashfordin kanssa kärkeen.

ManU:n puolustus on ollut viime aikoina myös kehno. Viimeisessä kolmessa ottelussaan ManU on antanut vastustajien laukoa 48 kertaa, ja näistä 19 on ollut maalia kohti. Jose Mourinho on aikaisemmin osannut järjestää tiukan puolustuksen, mutta nyt tämäkään ei tunnu onnistuvan.

Evertonilla oli ongelmansa kauden alussa, mutta nyt sillä on putkessa kolme Valioliiga-voittoa. Everton hävisi syyskuun puolen välin jälkeen Arsenalille 0-2, ja se oli neljäs ottelu ilman voittoa Evertonille. Siinä kohdassa paineet alkoivat joukkueelle ja uudelle managerille Marco Silvalle kasaantua. Seuraavassa ottelussa Everton sitten voitti kotonaan Fulhamin 3-0, ja peli alkoi sujua. Viime viikonloppuna Everton voitti Crystal Palacen 2-0, Calvert-LEwin ja Tosun tekivät maalit.

Everton hankkikesällä paljon uusia pelaajia, ja sillä on menestyspainetta tämän vuoksi. Ostokset ovat olleet oikeastaan aika hyviä, varsinkin Richarlison on osoittautunut kaiken panostuksen arvoiseksi. Richarlison on vasta 21-vuotias, joten hänestä voi tulla vielä vaikka kuinka kova pelimies. Unitedin huteraa puolustusta vastaan Richarlison tulee olemaan vaarallinen.

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: De Gea; Young, Lindelof, Smalling, Shaw; Pogba, Matic, Mata; Lingard, Lukaku, Martial

Evertonin mahdollinen avaus: Pickford; Coleman, Zouma, Keane, Digne; Gueye, Gomes; Bernard, Sigurdsson, Walcott; Richarlison

 

 

Tällä kaudella on pärjännyt hyvin, kun on pelannut ManU:a vastaan. Tätä on syytä jatkaa. Everton +0,5 Unibetin kertoimella 2.28 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä