Manchester United - Fulham 8.12.2018, Unitedin viime liigavoitto kuukauden takaa

Manchester United on pelannnut nyt putkeen neljä Valioliiga-ottelua ilman voittoa. Fulham on liigajumbo, mutta noususuhdanteessa.
Manchester United - Fulham
Joulukuu 08,2018
17:00

Manchester United ei ole voittanut Valioliigan ottelua sitten marraskuun alun. Se on Unitedin kaltaiselle umpirikkaalle superjoukkueelle surkeaa. Kovin montaa takaiskua ManU tuskin voi enää ottaa ennen kuin manageri Jose Mourinho viimein saa potkut.

Fulham jo antoi potkut managerilleen Slavisa Jokanovicille, ja palkkasi katastrofin paikkaajaksi Claudio Ranierin.

Viime kierroksella viikolla ManU pelasi tasan kotonaan Arsenalin kanssa 2-2. Fulham pelasi myös tasan kotonaan, 1-1 Leicesterin kanssa.

ManU:n ryhmästä on viime kierroksilla löytynyt taistelutahtoa, se ei ainakaan lannistu, kun vastustaja tekee maalin. Viimeisissä kahdessa Valioliigan ottelussaan ManU on tullut kolme kertaa tappiolta tasoihin. Arsenalia vastaan tämä kävi kaksi kertaa. Se on välttänyt katastrofit, mutta ei seurassa mitenkään häävi tunnelma voi vielä olla.

Mourinho vihjaili Arsenal -ottelun jälkeen, että Unitedin puolustus alkoi olla paniikissa, ja kyllähän Arsenal hukkasi useamman paikan hoidelle ManU lopullisesti.

Arsenalia vastaan United pelasi kolmella topparilla ja vielä kahdella laitapakilla. Joukkueen ongelmaa alleviivaa se, että kukaan pakkiviisikosta ei ollut kentällä aikaisemmassa ottelussa Southamptonia vastaan. Toimivaa ryhmää ei tunnu löytyvän, loukkaantumiset vaivaavat ja kalliit tähtipelaajat ovat tyystin hampaattomia.

Paul Pogban pelaaminen pistää jatkuvasti silmään ManU:n ryhmästä. Takavuosien maailmanennätyssummalla seuraa vaihtanut Pogba ei ole koko ManU -urallaan pelannut tasollaan kuin välähdyksittäin. Koko joukkueella homma ei suju, mutta Pogban kaltaisten johtajien pitäisi näyttää esimerkkiä.

Mourinho saattaa Fulhamia vastaan vaihtaa taas neljän alakertaan, ja sitten Pogba voisi saada hyökkäävämmän roolin. Ashley Young palaa pelikiellosta ja varmasti ottaa paikan avauksesta. Mata ei pelannut Arsenalia vastaan, mutta nyt hän pelannee. Martial loukkaantui viime ottelussa, hänen pelaaminen on epävarmaa.

Leicester tasoitti Fulhamia vastaan reilu vartti ennen pelin loppua, eikä Fulham ole sitten vieläkään pelannut tällä kaudella liigassa nollapeliä. Joukkue on edelleen Valioliigan jumbona, mutta viiden ottelun kuntopuntarissa jo sijalla 16. Ranieri on saattanut saada joukkueeseen jonkinlaista ryhtiä. Hän on nyt ollut managerina kolmen ottelun ajan, ja niissä Fulham on ottanut neljä pistettä.

Tammikuun siirtoikkuna on lähellä, ja melkein voi olla varma, että Ranieri haluaa joukkueeseen jotain omanlaista. Ja luultavimmin peräpäätä tilkitsemään. Ehkä taas jostain manner-Euroopan pikkuseurasta löytyy uusi Kante?

Reissu Old Traffordille tulee olemaan hankala paikka, vaikka ManU ei enää entisensä olekaan.

Ranierilla on vielä parhaan avauskokoonpanon haku kesken. Arsenalista lainalle tullut Chambers taitaa olla iso osa joukkueen keskikenttää. Hän on ollut mainio, kun hänet on nostettu puolustuksesta ylemmäs.

Andre Schurrle ei pelannut viime ottelussa, hän saanee nyt avauksen paikan. Cairney saattaa ottaa kolmannen keskikentän paikan Schurrlen ja Sessegnonin kanssa.

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: De Gea; Valencia, Smalling, Rojo, Young; Matic, Herrera; Mata, Pogba, Rashford; Lukaku

Fulhamin mahdollinen avaus: Rico; Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand; Chambers, Seri; Schurrle, Cairney, Sessegnon; Mitrovic

 

 

Vetomarkkinan mielestä ManU voittaa ottelun useammin kuin seitsemän kertaa kymmenestä. Ja vaikka Fulham on sarjajumbo, niin ei Unitedin pelaaminen siltikään houkuta. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.55, ja sitä voi pienellä kokeilla. Fulhamin on pakko pelata puolustuksen kautta, ja jos se ajaa bussinsa kentälle, niin vaikeaa on tahmean Unitedin saada maalijuhlaa aikaiseksi.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä