Valioliiga: Manchester United – Huddersfield 26.12.2018 klo 17:00

Tässä ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki ja isoimmat panokset kannattaa matsissa varmasti laittaa maalintekijävetoon ja runsaslukemaiseen tulosvetoon. Katso kertoimet ja betsaa!
valioliiga
Valioliiga: Manchester United – Huddersfield
Joulukuu 26,2018
17:00

Valioliiga: Manchester United – Huddersfield  – otteluennakko

Manchester United potki Jose Mourinhon pellolle ja sai ensimmäiseen otteluun väliaikaisvalmentajaksi Ole-Gunnar Solskjäerin. Ensimmäisen pelin vastustajakin oli sopivasti Cardiff ja United teki ensimmäistä kertaa viisi maalia ottelussa sitten Sir Alex Fergusonin. Tässä ottelussa heppoisat vastustajat jatkuvat joten maalirallille saatetaan nähdä jatkoa.

Ottelun kertoimet ovat 1.24 – 6.35 – 13.00, joten voittajasta ei ole tässä kohtaa epäselvyyttä. Siis suosikista ainakaan. United on nyt saanut ison buustin ja ehkä tässä ottelussa nähdään maaleja enemmänkin. Yli 2.5 maalia on varustettu Unibetillä kertoimella 1.64, yli 3.5 maalin kerroin on 2.70. Yli 4.5 maalin peli tuo jo 5.00 kertoimen ja yli 5.5 antaa kertoimeksi jo 10.50. Jatkuuko Unitedin upea vire joka alkoi edellisessä ottelussa?

Jesse Lingard oli edellisen ottelun paras pelaaja ja tässä ottelussa kertoimet maalintekoon ovat 2.60. Lapulle voi laittaa myös Anthony Martialia (2.05) ja Marcus Rashfordia (2.14). Vai saisiko Romelu Lukaku tässä ottelussa näytönpaikan? Kerroin maalintekoon on vain 1.85.

Manchester United – Huddersfield kokoonpanot

Manchester Unitedin kokoonpano tuossa edellisessä ottelussa oli mielenkiintoinen ja kyllähän siellä monet pelaajat olivat melkoisen vapautuneella tuulella. Se toki näkyi myös tulostaululla. Olihan moni pelaajista ollut melkoisen avoimesti Jose Mourinhoa vastaan. Tällä kokoonpanolla United kaatoi Cardiffin.

Manchester United 4-3-3

De Gea – Shaw, Jones, Lindelöf, Young – Pogba, Matic, Herrera – Martial, Rashford, Lingard

Huddersfieldin kokoonpano 1-3 tappiossa Southamptonille oli tämänmoinen:

Huddersfield 3-4-1-2

Lössl – Kongolo, Schindler, Zanka – Löwe, Billing Bacuna, Hadergjonaj – Prichard – Mounie, Mbenza

Edellinen ottelu näiden joukkueiden välillä – ja itse asiassa ainoa Unitedin ja Huddersfieldin peli Unitedin kotikentällä päättyi 2-0. Nyt voisi maaleja tulla jopa enemmän, vaikka Unitedille riittää tästä ottelusta kolme pinnaa, tuli ne sitten millä tavalla tahansa.

Unitedin kotisaldo voisi olla parempikin, mutta sillä on vain yksi tappio kotona. Toista ei taida tulla vielä tähän väliin, Huddersfield ei ole voittanut kuin yhden pelin kahdeksasta vieraspelistä. Tulosvetoon tähän peliin 2,3,4 – 0,1.

United otti tärkeän voiton

United voittaa, mutta millä lukemilla?

Manchester United ottelun todennäköisesti tulee voittamaan, mutta millä lukemilla kinkunsulattelumatsi päättyy ja kuka tekee maalit? Mitä laitetaan tulosvetoon ja maalintekijävetoon? Kotijoukkueelta molemmat.

Aseta vetosi