Valioliiga: Manchester United - Leicester 14.9.2019, vieraille pinna?

Manchester Unitedin Old Trafford ei ole ollut mikään huima pinnakaivo Leicesterille, mutta tässä kohtaa voisi olla jopa saumat vierasvoitolle. Katso mitä laitetaan vetokupongille!
Valioliiga: Manchester United - Leicester
Syyskuu 14,2019
17:00

Valioliiga: Manchester United – Leicester, kertoimet povaavat kotivoittoa?

Maajoukkuetauon jälkeen palataan taas arkeen Valioliigassa. Yksi mielenkiintoisista otteluista on Manchester United – Leicester, jossa kohtaavat alkukauden hieman eri lailla aloittanutta joukkuetta. Leicester ei ole Old Traffordilla todellakaan juhlinut, mutta tulisiko voitto pitkästä aikaa?

Manchester Unitedin ja Ole-Gunnar Solskjäerin kuherruskuukausi näyttää olevan ohitse ja joukkueessa on myös paljon loukkaantumishuolia. Sen takia kertoimet 1.75 – 3.75 – 4.80 hieman puoltavat kokeilemaan ainakin tasoitusvedon myötä kakkosvaihtoehtoa.

Voittomarginaalista voi tietenkin lyödä myös vetoa, ja mikä tahansa tasapeli antaa Nordicbetiltä kertoimen 3.80. Kotijoukkueen tai vierasjoukkueen yhden maalin voittomarginaali antaa kertoimeksi 2.40. Täsmälleen kahden maalin voitto jommallekummalle toisi puolestaan kertoimen 4.05.

Vedonlyöjä voi myös betsata tulosta 5-10-15-20-25-30 minuutin jälkeen. Nähdäänkö maali esimerkiksi ensimmäiseen varttiin? Sille löytyy ihan kivat kertoimet. 5.35 – 1.30 – 9.35 antavat vieraille todella kovan kertoimen, miten mahtaa olla? Myös maalimäärästä voi lyödä vetoa esimerkiksi ensimmäiseen varttiin, kertoimet siihen ovat 3.40 yli 0.5 maalia, alle 0.5 maalia 1.30 ja yli 1.5 maalia 14.00.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Leicester kiusaa Unitedia

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat edellisissä peleissä, muutamia muutoksia saattaa olla tulossa.

Manchester United:

De Gea – Young, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – McTominay, Pogba – James, Mata, Pereira – Rashford

Leicester:

Schmeichel – Chiwell, Soyuncu, Evans, Pereira – Ndidi – Barnes, Maddison, Tielemans, Albrighton – Vardy

Manchester Unitedilla James on viimeistellyt kolme maalia, Martial 2 ja Rashford 2. Leicesterin maalintekijöitä ovat olleet Vardy 3, Ndidi 1, Tielemans 1 ja Barnes 1.

Käy lyömässä vetoa vaikka ensimmäisestä maalintekijästä? Marcus Rashford 5.20, Anthony Martial 5.75, Paul Pogba 6.50? Vai Jamie Vardy 7.00, Jesse Lingard 9.00, Kelechi Iheanacho 9.00

Käy katsomassa laaja vedonlyöntiarsenaali otteluun ja betsaa ottelua ennen matsia ja vaikkapa matsin aikana!

Unitedin kausi ei ole alkanut odotusten mukaisesti ja jengiä on pistetty ulos. Jokohan OGS:n palli horjuu? Ehkäpä.

Taisteleeko Leicester tasapelin?

Leicester lähtee Old Traffordilta hakemaan ainakin pistettä ja sillä on tässä vireessä siihen oiva mahdollisuus. Mitä ottelussa tapahtuu, käy lyömässä vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä