Valioliiga: Manchester United - Liverpool sunnuntaina 20.10.2019 kello 18:30

Unitedin olisi pikkuinen pakko jo voittaa tämä peli jos tällä managerilla mennään koko kausi. Liverpool puolestaan hakee jo yhdeksättä voittoa tälle kaudelle, tuleeko se?
Valioliiga: Manchester United - Liverpool
Lokakuu 20,2019
18:30

Valioliiga: Manchester United – Liverpool, kotijoukkueen painajainen jatkuu?

Ilman tappioita toistaiseksi oleva Liverpool saapuu kompuroivan Manchester Unitedin vieraaksi. Kaikki odotuksethan tässä on vierasvoitolle, mutta ei Old Trafford ole oikeastaan koskaan millekään vierasjoukkueelle etukäteen se helpoin paikka ollut. Miten mahtaa käydä nyt, Liverpool on iso ennakkosuosikki. Ja keitä nähdään pelaavassa kokoonpanossa, sen verran loukkaantumisia on ainakin kotijengillä!

Tämän ottelun peruskertoimet ovat 4.50 – 4.15 – 1.73, se kertoo paljon missä mennään ennakko-odotusten osalta. Liverpool on siipirikkoista Unitedia vastaan suosikki, vaikka edellisestä Old Trafford -voitosta on vuosia.

Manchester United on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään ainoastaan kaksi, tilillä on lisäksi viisi tasapeliä ja kolme tappiota. Näissä kymmenessä ottelussa maaleja se on tehnyt 8 kappaletta, päästettyjä maaleja on 9. Liverpoolin statsit puolestaan ovat 9-0-1 ja maaliero 22-10.

10 matsin otanta Old Traffordilla näiden jengien kesken on mielenkiintoinen, tilastot ovat 7-2-1. Liverpool on siis voittanut vain yhden pelin viimeisestä 10 pelistä täällä. Viimeksi näin kävi yli viisi vuotta sitten, 16.3.2014 Liverpool voitti lukemin 0-3.

Veikkaus: Unitedin puolustus sekoilee ainakin kerran!

Unitedilla on ollut paljon loukkaantumishuolia ja puolustuksessa on enemmän loukkaantumisia kuin terveitä pelaajia. Myös keskikentällä mm. Pogba on loukkaantunut ja ohut hyökkääjistö ei kestä yhtään kolhuja. Manchester Unitedin avauskokoonpanoa jäädäänkin mielenkiinnolla odottamaan, onko tämä kenties Ole Gunnar Solskjäerin viimeinen ottelu Unitedin peräsimessä? Vai saadaanko tällä voitolla jatkoaikaa tähän peliin?

Liverpoolilla Alisson on melkein tervehtynyt vammastaan ja voi olla että pelaa tässä ottelussa. Liverpoolilla on myös muutamia loukkaantumishuolia, mutta ei ollenkaan siinä mittakaavassa mitä Unitedilla.

Manchester Unitedin avaus viime Valioliiga -pelissä.

De Gea – Young, Maguire, Tuanzebe, Dalot – Fred, McTominay – James, Mata, Pereira – Rashford

Liverpoolin kokoonpano edellisessä pelissä avauksessa:

Adrian – Robertson, van Dijk, Lovren, Alexander Arnold – Milner, Fabinho, Winaldum – Firmino, Salah, Mane

Karmea lista:

Pukin maalille tehostettu kerroin x50 Unibetiltä

Liverpoolin kerroin 1.73 on ihan hyvä...

...tätähän voisi pelata vaikka pienellä tasoituksella vieraille! Katso kertoimet Liverpoolille vai onko se sittenkin Manchester United joka sen Liverpoolin lennon päättää?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja