Valioliiga: Manchester United – Liverpool sunnuntaina 24.2.2019 klo 16:05

Yksi Valioliigan legendaarisimmista peleistä! Viimeksi Pogba istui penkillä - nyt taitaa olla vuorossa ratkaisijan rooli? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja lyö vetoa Manchester United - Liverpool -pelistä!
Valioliiga: Manchester United – Liverpool
Helmikuu 24,2019
16:05

Valioliiga: Manchester United – Liverpool, Unitedilla kuitin paikka?

Valioliiga-sunnuntai tarjoaa melkoisen herkkupalan kun Liverpool matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi. Molemmilla on herkät hetket menossa Mestarien liigassa, joten siinä mielessä tämä peli tulee aivan väärään aikaan. No, tästäkin pelistä on se kolme pistettä jaossa ja kummankin otettavissahan ne on. Liverpool tarvitsee pinnoja pysyäkseen Manchester Cityn edellä, Unitedille pisteet tulevat tarpeeseen jos se meinaa neljän parhaan joukossa säilyä.

Pieni murtuma Ole-Gunnar Solskjaerin kilpeen tuli viime viikolla, kun PSG kävi hakemassa Old Traffordilta pisteet 0-2 lukemin. Laastaria avohaavaan tarjosi kuitenkin sitten viime viikonlopun FA Cup -pelin voitto kriisin keskellä tarpovasta Chelseasta. Liverpool puolestaan pelasi kotona Bayern Münchenin kanssa 0-0 tasapelin, kertooko tuo maalinteko-ongelmista pahimpaan mahdolliseen aikaan?

Unitedin kotikerroin on melkoisen iso, Unibet antaa tähän peliin kertoimeksi sille 3.10. Tasapeliin on varattu kerroin 3.55 ja Liverpoolin voittokerroin pitkävetoon on 2.30. Liverpool lähtee siis suosikkina peliin, mutta melkoisten paineiden kera. Hävitä ei saisi ja tasapelikin maistuu tappiolle.

Veikkaus: Manchester United – Liverpool, tasainen vääntö!

Joukkueet ovat viime aikoina pelanneet varsin kovia otteluita ja otteluruuhka toki näkyy. No se hinta pitää vaan maksaa jos menestyä aikoo. Millä kokoonpanoilla sunnuntain peliin? Kumpikin joukkue tuskin säästelee vaan menee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Manchester United (4-3-3)

De Gea – Shaw, Lindelöf, Bailly, Young – Pogba, Matic, Herrera – Martial, Rashford, Lingard

Liverpool pelasi Bayern Münchenia vastaan tällä aloituskokoonpanolla, muutoksia lienee odotettavissa, Virgil Van Dijk todennäköisesti palaa pelikiellon jälkeen puolustukseen:

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Fabinho, Matip, Alexander-Arnold – Keita, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah

Liverpool lähtee otteluun suosikkina, mutta iso yllätys ei olisi jos tämä peli päättyy tasan. Eikä se Manchester Unitedin voittokaan monelle mikään yllätys olisi, se on pelannut varsin hyvää jalkapalloa Jose Mourinhon lähdön jälkeen kun Solskjaer on saanut täyden potentiaalin irti joukkueesta.

Liverpool kertoimien mukaan suosikki, mutta...

... Manchester Unitedilla on nyt velanmaksun paikka. Old Trafford ei taida olla millekään jengille se kaikkien helpoin paikka pelata, joten Poolille pistekin olisi ehkä se taisteluvoitto. Kato kertoimet otteluun ja lyö vetoa, betsaa livevedonlyöntiä ja jännitä mukana!

Aseta vetosi