Valioliiga: Manchester United - Tottenham kello 22:00 ma 27.8.2018

Manchester United ei ole viime vuosina Tottenhamille maaleja tai pisteitä antanut Old Traffordilla, miten käy nyt? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Manchester United - Tottenham Valioliiga Veikkaussivut
Valioliiga: Manchester United - Tottenham
Elokuu 27,2018
22:00

Valioliiga: Manchester United – Tottenham ma 27.8.2018

Maanantaina illalla Valioliigassa nähdään todellinen huipputaisto, kun Manchester United saa vieraaksi Tottenhamin. Tottenham ei ole pahemmin Old Traffordilla viime vuosina viihtynyt, mutta nyt Spursilla voisi olla paikka laittaa tuo tilasto uusiksi. Unitedissa pukkaa jonkin sortin kriisiä valmentaja Jose Mourinhon ja seurajohdon välillä, tätä menoa Mourinho ei enää Manchester Unitedin pikkujouluihin osallistu.

Jatkuuko tämä tahti?

Tappio Spursille voisi olla todella iso isku, mutta tuskin vielä nyt ihan kenkää heiluttaisi. Eikä se Spursin voittokaan niin varmalta näytä, kun katsotaan joukkueiden kohtaamisia viime aikoina Valioliigassa. Neljä viimeistä kohtaamista on menty niin ettei Tottenham ole tehnyt maaliakaan stadionilla, United on voittanut nuo ottelut 1-0, 1-0, 1-0 ja 3-0. Saldo on melkein samanlainen Spursin kotiluolassa, mutta se on siellä ne pelit.

Viimeksi Spurs on napannut pisteet 1.1.2014, joten Eppu Normaalin sanoin: ”Kauan on aikaa siis, siitä kun viimeksi…”. Toki Manchester Unitedilla on allaan nöyryyttävä tappio Brightonille viime kierrokselta, toki United siihen otteluun lopulta heräsi pelaamaan, mutta jos valmistautuminen ei ole se 100, niin sehän sitten näkyy heti.

Manchester United – Tottenham kokoonpanot

Unitedilta uupuu kokoonpanostaan edelleen Diogo Dalot, Marcos Rojo ja Sergio Romero loukkaantumisen takia. Alexis Sanchezilla ja Luke Shawlla on kolhuja, joten pelaaminen on epävarmaa. Nemanja Matic, Antonio Valencia ja Ander Herrera hakevat pelikuntoa, mutta voivat olla jopa pelaavassa kokoonpanossa mukana.

Manchester United (3-5-1-1)

De Gea – Lindelöf, Smalling, Bailly – Young, Pogba, Matic, Fred, Valencia – Lingard – Lukaku

Tottenham (3-5-2)

Lloris – Alderweireld, Verthongen, Sanchez – Davies, Eriksen, Dier, Alli, Trippier – Moura, Kane

Eric Bailly on parhaimmillaan jäätävä pakki, mutta Brightonia vastaan mies oli kyllä jäässä.

Mitäs sinne vetolapulle? Tulosvetoon voisi lähteä hakemaan 1,2 – 1,2 lukemia, eli molemmat todennäköisesti onnistuvat ainakin kertaalleen maalinteossa vaikka Spurs ei täällä olekaan onnistunut pitkään aikaan. Harry Kane sai karistettua elokuun kirouksen harteiltaan ja voi vapautuessaan paukuttaa parikin maalia. Unitedin puolustukselle tuli isoja virheitä Brightonia vastaan, näistä Spurs tulee rokottamaan armotta, se on varma.

Heitetään mukaan vielä Paul Pogban syöttö (Unibet 4.50) ja Christian Eriksenin namupassi (4.25). Tässä ottelussa voisi osua jopa molemmat.

Jatkaako Manchester United konttaamista?

Manchester United on pienessä kriisissä. Tai ainakin valmentajavelho Jose Mourinho on joukkuejohdon kanssa kriisissä. Koituuko kolmoskausi jälleen Josen kohtaloksi? Jos tästä paukkuu turbiiniin, Josen lähtö voi olla lähempänä kuin luullaan. Pienimmät kertoimet saamaan valmentajista ensiksi kenkää... miten käy ottelussa?

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt