Valioliiga: Manchester United - Tottenham ke 4.12.2019 - huippufutista keskiviikkona!

Manchester United - Tottenham... Jose Mourinhon taika tuo Spursille tärkeät pisteet Unitedilta? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
Valioliiga: Manchester United - Tottenham
Joulukuu 04,2019
21:30

Valioliiga: Manchester United – Tottenham, katseet Jose Mourinhossa!

Keskiviikon Valioliigapelien yksi huippupeleistä on tietenkin Manchester United – Tottenham. Nykyinen sarjasijoitus ei kyllä kelpaa kummallekaan, Tottenham on sijalla 5. ja Manchester United sijalla 9. Spurs vaihtoi muutama hetki sitten valmentajaa Jose Mourinhoon, miten mahtaa käydä tässä pelissä? Mourinhohan sai kenkää juurikin Manchester Unitedin valmentajan paikalta.

Manchester Unitedin seitsemän kotipeliä on päättynyt tällä kaudella tilastoin 3-3-1 maalierolla 13-7, joten se on hävinnyt vain kerran kotonaan. Maalien keskiarvokin on 1.86 – 1.00, joten tämän perusteella 1,2 – 1 voisivat olla oikeat lukemat tähän peliin. Tottenhamin tilastot ovat hämmentävästi toisin päin, seitsemän vieraspeliä, 1-3-3 eli vain yksi voitto! Maalierokin on 10-14, joten tämänkin puolesta ne lukemat todellakin voisivat olla sitä 1,2 – 1,2 luokkaa siihen tulosvetoon.

Spurs on selvästi piristynyt Pocchettinon lähdön jälkeen. Mutta kauanko kuherruskuukautta kestää Spursin kanssa, onko se viikko, pari vai loppukausi? Mourinho on varmasti erilainen valmentaja, mutta…

Veikkaus: United helisemässä, jälleen kerran

Tämän ottelun oletetut kokoonpanot ovat:

Manchester United 4-2-3-1

De Gea – Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Rashford, Lingard, James – Martial

Tottenham 4-2-3-1

Gazzaniga – Aurier, Alderweireld, Verthongen, Rose – Ndombele, Dier – Moura, Alli, Heung-Min – Kane

Tästä megakertoimet messiin:

Peruskertoimet otteluun ovat 2.77 – 3.55 – 2.62 ja jos sokeasti vain tilastoihin katsotaan niin ykköstä kupongille. Ihan näin simppeli ei tämän kohteen vedonlyönti ole, mutta kumpi sitten pelin voittaa? Pääasia että kippaat kupongille jotain, onhan tämä nyt jännittävää seurata Valioliigaa keskellä viikkoa!

Maalintekijöistä Marcus Rashford (2.75), Anthony Martial (3.10) ja Mason Greenwood (3.45) ovat kertoimissa Unitedin maaliahnein kolmikko. Spursilla Harry Kane (2.38), Son Heung-Min (3.40) ja Lucas Moura (3.80). Montako maalia tehdään ja kuka ne tekee? Käy betsaamassa!

Solskjaer - Mourinho... kumpi vie?

Katseet kiinnittyvät tässä pelissä tuoreeseen Spurs-valmentaja Jose Mourinhoon, olihan hän aikaisemmin United-valmentaja. Tämän pelin hän haluaa voittaa, tavalla tai toisella.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä