Valioliiga: Manchester United – Watford lauantaina 30.3.2019 kello 17:00

Watford ei ole pahemmin Unitedin kotikentällä viihtynyt, miten se viihtyy siellä tällä kertaa. Maalikin olisi jo iso saavutus, mihin asti se riittää? Katso kertoimet Valioliigan viikonloppuun ja lyö vetoa!
Valioliiga: Manchester United – Watford
Maaliskuu 30,2019
17:00

Valioliiga: Manchester United – Watford, 2-1 tulosveto?

Manchester United saa lauantaina Watfordin vieraaksi. Sarjataulukossa eroa näiden joukkueiden välillä on 15 pistettä ja kolme sijaa, joten Watfordin kauden menestystä voidaan pitää ihan hyvänä. Tässä ottelussa kertoimet ovat todella rankasti kotijoukkueelle ja tälle on ihan syynsä. Watford ei ole ihmeemmin Old Traffordilla juhlinut ja maalia se ei ole täällä saanut aikaiseksi neljään peliin.

Manchester Unitedilla on kotiotteluissa ollut tällä kaudella ensimmäinen puoliaika selvästi vahvin osa-alue. Sen kotiotteluissa on tehty ensimmäiseen vartiin 4-2 maalit, seuraavaan 5-2 ja vielä jakson loppuun 4-1 maalit. Akilleen kantapäänä ovat olleet toisen puoliajan alut, siinä maalit 3-4, 4-4. Ottelun lopussa on tullut melkoisesti maaleja, 8-5. Eli tästä voisi päätellä että United johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen ja Watfordin etsikkoaika on toisen puoliajan alussa?

Watfordin vieraspelit ovat menneet ensimmäisen puoliajan maalien puitteissa näin: 3-4, 5-3, 2-4, joten United voisi kyllä tämän tilaston perusteella mennäkin johtoon. Toisella puoliajalla Watfordin vieraspeleissä on sitten tehty 2-3, 8-2 ja 3-9 maalit. Voidaanko tästä vetää suora johtopäätös että United johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0, Watford tasoittaa 60-75 minuutin välillä, mutta Manchester United hoitelee homman sitten 76-90 minuutin aikana joko 2-1 tai 3-1 tilanteeseen? Paljon mahdollista!

Veikkaus: Molemmat joukkueet tekevät maalin!

Peräti 79% Unitedin kotimatseista on päättynyt tuohon yli 2.5 maalin lukemaan kotona, tuo on koko Valioliigan toiseksi korkein prosentti heti Manchester Cityn (88%) jälkeen. Watfordin vieraspeleistä 50% on ollut yli 2.5 maalin pelejä, 88% yli 1.5 maalin koitoksia. Unitedin kotipeleissä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin 14 ottelusta peräti 11 pelissä. Se on mahdollinen myös tässä pelissä, vaikka Watford ei ole pahemmin täällä onnistunutkaan.
Manchester Unites pelasi Cupissa Wolverhamptonia vastaan tällä kokoonapanolla, muutoksia on luvassa:

Romero – Shaw, Lindelöf, Smalling, Dalot – Pogba, Matic, Herrera – Lingard – Martial, Rashford.

Watford puolestaan pelasi edellisen pelin näillä miehillä aloituksessa:

Gomes – Holebas, Cathcart, Mariappa, Femenia – Capoue, Doucoure – Pereyra, Hughes – Deulofeu, Deeney

Louis Van Gaalilta tyhjentävä lausunto Unitedin valmentajista hänen jälkeensä:

Manchester United - Watford

Mielenkiintoinen peli, Unitedin peli on lievästi yskinyt viime aikoina ja Watfordila on myös ollut pienoisia vaikeuksia. Nähdäänkö molempien maali tässä pelissä ja paljonko peli päättyy? 2-1 Unitedille on meidän veikkaus!

Aseta vetosi