Africa Cup of Nations: Marokko - Benin perjantaina 5.7.2019 kello 19:00

Marokko on selkeä suosikki tähän peliin, mutta ei sekään voi ihan nappikset auki tähän lähteä. Mitäs laitetaan tulosvetoon, pari maalia Marokolle ja Benin jää nollille?
Africa Cup of Nations: Marokko - Benin
Heinäkuu 05,2019
19:00

Africa Cup of Nations: Benin haastaa Marokon!

MAROKKO – BENIN- LIVELÄHETYS PE 5.7. KLO 19.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Tässä on yksi ensimmäisen pudotuspelikierroksen selvimmistä peleistä, Marokko menee jatkoon ja Benin lähtee lauluun, näin se on nähtävä. Mutta vaikka kertoimet ovat isosti Marokolle, on tämäkin ottelu pelattava ja katsottava mikä se lopputulos on sitten 90 minuutin jälkeen.

Benin pelasi alkusarjassa vain tasapelejä, eli se ei ole hävinnyt otteluakaan tässä turnauksessa. No, ei sen puoleen ole sitten voittanutkaan, sillä 2-2, 0-0 ja 0-0 tuloksilla ei kuuhun mennä. Marokko pelasi tulosten puolesta tylsän alkusarjan, se voitti kaikki pelit 1-0. Olisiko siis paikallaan laittaa tässä pelissä tulosvetoon kaikki mahdolliset lukemat 0,1 – 0,1 kombosta? Vai jotain ihan muuta? 2-0 Marokolle ei ole huono sekään, Marokkoon täällä nyt luotetaan. Benin tulee antamaan kovan vastuksen aikaisempien otteluiden perusteella, mutta alkaako olemaan takki jo tyhjä?

Vedonlyöjänä tähän matsiin on pakko heittää tasoitusvedossa parempi kerroin Marokolle, mutta ei kannata ahnehtia. Marokkokaan ei ole tehnyt maalia enempää missään pelissä tässä turnauksessa, joten 1-2 maalia maksimissaan? Maalin – parin voitto Marokolle otetaan vastaan, laitetaan tilaukseen!

Benin pelannut mukavasti, mutta nyt taitaa tulla liian iso Marokko vastaan

Marokko pelasi edellisessä ottelussa tällä kokoonpanolla, kovin suuria muutoksia tuskin on tulossa?

Marokko 4-3-3

Munir – Mazraoui, Da Costa, Saiss, Hakimi – El Ahmadi, Boussoufa, Belhanda – Ziyech, Amrabat, En-Nesyri

Beninin nivaska näytti viimeisessä pelissä tältä, eihän tuosta nyt paperillakaan kauhean kovaa jengiä saa, mutta pesisihän tuo minkä tahansa Veikkausliigajengin mennen ja tullen?

Benin 4-3-3

Allagbe – Bazare, Kiki, Verdon, Adenon – Adeoti, Mama, Sessegnon – Mounie, Djigla, Doussou

Marokon puolustus on pitänyt nollilla tähän mennessä kaikki vastustajat eikä se ole kaukana tässäkään. Saako Benin edes maalia aikaiseksi, siitäkin voit muuten lyödä vetoa. Käy katsomassa kerroin Unibetiltä, tälläkö ne rahat tuplaksi pelitilille? Muista tarkistaa myös sivuston muut betsikohteet African Cupiin, nyt eletään huikeita hetkiä tämän turnauksen parissa.

Vaihtuuko Marokon Ziyechin Ajaxin punavalkoiset Arsenalin punavalkoisiin?

Marokko jatkoon...

Näin se on nähtävä. Marokko tekee maalin tai pari ja pitää Beninin poissa maalintekopaikoista. Näinkö yksinkertaisesti tämä menee? Lyö tulosveto tai maalintekijäveto pelistä!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä