Africa Cup of Nations: Marokko – Norsunluurannikko perjantaina 28.6.2019 kello 20:00

Molemmilla alla 1-0 voitto, joten lohkovoitto on tässäkin jo voittajalla todella lähellä, Kummallakin riittää halua voittoon, mutta nyt on kertoimet niin tasaiset että tässä saattaa olla se tasuri tulossa?
Africa Cup of Nations: Marokko – Norsunluurannikko
Kesäkuu 28,2019
20:00

Africa Cup of Nations: Marokko – Norsunluurannikko, tasainen taisto luvassa!

MAROKKO  – NORSUNLUURANNIKKO – LIVELÄHETYS PE 28.6. KLO 20.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Perjantain ehdottomasti mielenkiintoisin peli African Cup of Nations turnauksessa on Marokko – Norsunluurannikko. Muissa peleissä Tunisia – Mali ja Etelä-Afrikka – Namibia riittää varmasti myös jännitettävää, mutta tämä ottelu kannattaa pistää kalenteriin.

Ottelu tulee suorana lähetyksenä mm. Unibet TV:n ja LeoVegas vedonlyöntiportaalin livestream -palvelusta, joten matsia pääsee lyömään livenä oikein olan takaa. Ja vieläpä täysin ilmaiseksi, nyt jos koskaan kannattaa pistää pelitilille vähän enemmän katetta ja ottaa kaikki irti Afrikan parhaasta futiksesta.

Marokko ja Norsunluurannikko ovat Unibetin tilastojen mukaan pelanneet vuodesta 2006 kahdeksan kertaa vastakkain ja voitot ovat 3-2 Norsunluurannikolle. Eli lyhyellä matematiikalla kolme kertaa on pelattu tasan. Pitkävetokertoimet tähän matsiin povaavat myös oikein tasaista ottelua, 2.90 – 3.00 – 2.60, eipä nuo oikein kovin paljon tasaisemmat voisi olla.

Tilastoista paljastuu sellainen fakta, että Norsunluurannikko ei ole onnistunut kolmeen peliin Marokkoa voittamaan ja näissä peleissä se ei ole tehnyt edes maalia. Kummallinen yksityiskohta on myös se, että viidessä viimeisessä kohtaamisessa vähintään toinen on jäänyt nollille. On pelattu ystävyysottelua, MM-Karsintaa ja 2017 vuoden African Nations Cupia, eli juurikin tätä samaista turnausta.

Katso matsi Livenä ilmaiseksi Unibet TV:stä tai vaikkapa LeoVegasin streamin kautta!

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Molemmat aloittivat voitolla, miten käy nyt?

Kummankin joukkueen turnaus alkoi voitokkaasti kun Marokko voitti Namibian 1-0 ja Norsunluurannikko voitti samoin lukemin Etelä-Amerikan. Olisiko tässä jo kyse lohkovoitosta?

Ensimmäisessä pelissä Marokon voittomaali merkittiin omaksi maaliksi, joten maalitiliä ei varsinaisesti ole vielä kellään auki. Joukkueesta löytyy kovia pelimiehiä ja isoin nimi taitaa olla Hakim Ziyech, joka vielä viime kaudella pelasi mainiosti Ajaxin riveissä. Aloituskokoonpano oli muuten tämänmoinen:

Marokko 4-2-4-1

Bounou – Hakimi, Saiss, Benatia, Dirar – Bennasser, Bourabia – Amrabat, Boussoufa, Ziyech – En-Nesyri

Norsunluurannikon ensimmäinen peli oli hyvä ja maalintekijänä kunnostautui kärkimies Kodija. Kokoonpano avauksessa oli:

Norsunluurannikko 4-2-3-1

Gbohouo – Coulibaly, Kanon, Traore, Aurier – Kessie, Die – Gradel, Seri, Pepe – Kodija

 Moni odotti avaukseen jo Wilfried Bonya ja Wilfried Zahaa, nähtäisiinkö jo ainakin toinen tässä pelissä ihan avauskokoonpanossa? Puolustus huutaa loukkaantunutta Eric Baillyä, tuota Manchester Unitedin oivaa pakkia.

Ajaxin ja Marokon Ziyech taitaisi kelvata ihan mihin seurajoukkueeseen vain tällä hetkellä…

Saako Norsunluurannikko vahvistusta hyökkäykseen?

Zaha ja Bony puuttuivat avauksesta Norsunluurannikolta, saataisiinkohan nyt vähän hyökkäävämpää kokoonpanoa tähän peliin?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä